ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

plastiras.jpg

Ημερομηνία: 21-10-2011

ΠΡΟΣ:

1. Μ.Μ.Ε.

2. Μέλη του Συλλόγου μας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκφράζει  τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του νεκρού οικοδόμου συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ,  που έπεσε στον αγώνα για το δίκιο της τάξης του, και δηλώνει τη συμπαράστασή του στους δεκάδες τραυματίες διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

Το Δ.Σ. καταγγέλλει την οργανωμένη δολοφονική επίθεση, από τους γνωστούς «κουκουλοφόρους», εναντίον της διαδήλωσης του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, που στόχο είχε να φοβίσει όλους τους εργαζόμενους να σκύψουν το κεφάλι και να δεχτούν τον εργασιακό μεσαίωνα που θέλουν να επιβάλουν κυβέρνηση, ΕΕ, πλουτοκρατία. Πρόκειται για οργανωμένη δράση παρακρατικών μηχανισμών, που δρουν δίπλα στους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς. Αυτοί που δραστηριοποιούνται  και κρύβονται κάτω από την «κουκούλα», είναι έτοιμοι για κάθε προβοκάτσια και αποπροσανατολισμό με σκοπό το τσάκισμα του εργατικού-λαϊκού κινήματος. Προσπάθησαν να χτυπήσουν τη συγκέντρωση. Δεν τα κατάφεραν! Αναχαιτιστήκαν και αντιμετωπίστηκαν.

Το Δ.Σ. καταδικάζει τον προβοκατόρικο ρόλο της «κουκούλας», που σκόπιμα υποθάλπεται. Η περιφρούρηση του εργατικού κινήματος μας αφορά όλους!

Τίποτα δε μας σταματά. Συνεχίζουμε το μακρύ και δύσκολο αγώνα μας μέχρι την ανατροπή όλων των αντικοινωνικών πολιτικών αλλά και αυτών που τις εφαρμόζουν. Συνεχίζουμε μέχρι την τελική νίκη!

Από το Δ.Σ.

Κατηγορίες: Κύρια Θέματα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *