Μαρ 05 2020

Επιμορφωτική συνάντηση με θέμα: «Think Before you Post», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Δικτύου

 

Την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο επιμορφωτική συνάντηση για τους εκπαιδευόμενους των δύο κύκλων, με θέμα την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Δικτύου. Ευχαριστούμε τους: Μ. Μαγιολαδίτη, Μαθηματικό, Υποψήφιο Διδάκτορα Ιονίου Πανεπιστημίου στην ασφάλεια υπολογιστικών συστημάτων και Υπεύθυνο του Corfu Tech Lab, το οποίο λειτουργεί σε συνεργασία με τη Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Κέρκυρας και Σ. Κόντη, Ηλεκτρονικό Μηχανικό Πληροφορικής, Ειδικό στην ασφάλεια πληροφοριών και στην ηλεκτρονική τρομοκρατία. Οι δύο ειδικοί ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους του Σχολείου με σαφή και περιεκτικό τρόπο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και απάντησαν στις ερωτήσεις τους.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Λυπούμαστε αλλά δεν επιτρέπεται η προσθήκη σχολίων προς το παρόν.

URI Παράθεσης |