Ένα Χαμόγελο στα Παιδιά από το ΣΔΕ Αγρινίου

Μήνυμα αγάπης και προσφοράς στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί στο Αγρίνιο.

Οι εκπαιδευόμενοι του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου Διδασκόντων για μια προσφορά αγάπης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που λειτουργεί στο Αγρίνιο. Μετά από συνεννόηση με την κοινωνική λειτουργό του «Χαμόγελου» κ. Νεκταρία Φελέκη, πήραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία προσέφεραν στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που στεγάζεται στη περιοχή Καλυβίων του Δήμου Αγρινίου και ξεκίνησε τη λειτουργία του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Αγρινίου κ. Νάσιος Νίκος μαζί με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών και εκπαιδευομένων του σχολείου, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 το σπίτι του «Χαμόγελου του Παιδιού» και προσέφεραν οι ίδιοι τα είδη που συγκεντρώθηκαν. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της προσφοράς χριστουγεννιάτικων δώρων σε καθένα από τα παιδιά.
Το ΣΔΕ Αγρινίου θέλησε με την πρωτοβουλία αυτή να στηρίξει και να στείλει ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς στα παιδιά του «Χαμόγελου».

Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του ΣΔΕ Αγρινίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων