ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

Ονούφριος: ”Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν θα έρθει να δώσει κάτι στην Ουκρανία, αλλά να πάρει”

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 8:48 μμ στο Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου, 2020
 

onoufrios etisia

Γραφείο ρεπορτάζ: Romfea.gr


Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 η ετήσια Σύνοδος των Επισκόπων της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, υπό την προεδρία του Μητροπολίτη Κιέβου Ονουφρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ονούφριος, κάλεσε τους κληρικούς να προετοιμαστούν κυρίως πνευματικά, για τις αρνητικές συνέπειες της επισκέψεως του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Ουκρανία.

Στην εισήγησή του, ο Μητροπολίτης Ονούφριος σημείωσε ότι η επίσκεψη του Πατριάρχη Βαρθολομαίου θα προκαλέσει μια ακόμη επιδείνωση με τους σχισματικούς της Ουκρανίας.

“Εάν συμβεί αυτό, πρέπει να περιμένουμε επιδείνωση της ήδη δύσκολης κατάστασης με τους σχισματικούς. Ένα νέο κύμα προκλήσεων, κατάσχεσης Εκκλησιών, και μια ακόμη απόπειρα δυσφήμισης της Εκκλησίας της Ουκρανίας είναι πιθανή” – ανέφερε ο κ. Ονούφριος.

Επίσης ο Μητροπολίτης Ονούφριος συμπλήρωσε ότι “ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος δεν θα έρθει να δώσει κάτι στην Ουκρανία, αλλά να πάρει κάτι από αυτήν”.

“Οπλιστείτε με προσευχή, υπομονή και αγάπη, για να υπερασπιστούμε την αγνότητα της πίστεως μας, κάτι που δυστυχώς ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και οι οπαδοί του παραμελούν” – ανέφερε ο Μητροπολίτης Κιέβου.

Πηγή: https://www.romfea.gr/patriarxeia-ts/patriarxeio-mosxas/41149-onoufrios-o-patriarxis-bartholomaios-den-tha-erthei-na-dosei-kati-stin-oukrania-alla-na-parei


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση