ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 12:18 μμ στο Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου, 2019

Στις 13 Φεβρουαρίου ε.ε. αναδημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο Η συνεδρίαση της Ι. Κοινότητας Αγ. Όρους έγινε για να καπελωθούν οι αντιδράσεις των πλειοψηφούντων Μονών.

Η συντάκτρια τοῦ άρθρου σχολίασε δημοσίευμα στη Romfea.gr με τίτλο Άγιον Όρος: «Είμαστε στο πλευρό του Πατριαρχείου, δεν δεχόμαστε να ταπεινωθεί από κανέναν» (https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/27033-agion-oros-eimaste-sto-pleuro-tou-patriarxeiou-den-dexomaste-na-tapeinothei-apo-kanenan ), όπου αναφέρονται διάφορες δηλώσεις «μελῶν τῆς Ιεράς Κοινότητος» και «αντιπροσώπου» – χωρίς τα ονόματά τους – για όσα ελέχθησαν στη συνεδρίαση τῆς Ιερᾶς Κοινότητος σχετικά με την στάση τοῦ Αγίου Όρους στο θέμα τῆς Ουκρανίας.

Αναγνώσαμε επώνυμο σχόλιο στο ιστολόγιο «Ακτίνες» που διαψεύδει τα αναφερθέντα στη συνεδρίαση. Tο παραθέτουμε προς ενημέρωση.

Ο/Η Ιωσήφ ιμ είπε…

Για το θέμα αυτό μη πονοκεφαλιάζετε διότι απλώς δέν έχει σχέση με τήν Ιερά Κοινότητα, ούτε ειπώθηκαν τέτοια πράγματα, ούτε έγινε σύναξη γι’αυτό το σκοπό .Ήταν μία κανονική σύναξη με διάφορα θέματα εκτός αυτού που αναφέρθηκε λίγο στο τέλος ως ένα πρόβλημα για το Άγιο Όρος, με την σκέψη να συζητήσουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε κάποια άλλη φορά.
Τούς χαιρετισμούς μου στον συμφοιτητή μου Φώτη.

13 Φεβρουαρίου 2019 – 3:10 μ.μ. (http://aktines.blogspot.com/2019/02/blog-post_95.html#more)

Νικόλαος Γ. Σαββόπουλος
θεολόγος


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση