ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΖΟΝΤΑΣ) ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 10:56 πμ στο Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου, 2009

Σεβαστοί πατέρες,

 

Ο Άγιος Δοσίθεος ο ιερώτατος πατριάρχης Ιεροσολύμων, γράφει στο βιβλίο του «Τόμος Καταλλαγής» (μα’ σελ. 69):

 

«Πατριάρχης ή Μητροπολίτης ή Επίσκοπος ή Μοναχός, έκαστος και ομού πάντες, ο τολμήσας να αφαιρέση κάτι, μίαν και μόνο να παραβή συλλαβήν και μεταβάλλη οπωσδήποτε, αυτός υπεύθυνος μέν γίνεται της τιμωρίας και ποινής τών Αγίων πατέρων, αποσυνάγωγος δε (διωγμένος) από την Σύναξι των πιστών καί ορθοδόξων τέκνων της Εκκλησίας. Αποκόπτεται δε τελείως του σώματος της Εκκλησίας των Ορθοδόξων της Μίας Αποστολικής».

(Βλ. «Τόμος Καταλλαγής» Αγ. Δοσιθέου, μα’ 69)

 

Επίσης στη σελ. 454 του «Τόμου Καταλλαγής» ο Αγιώτατος Πατριάρχης Ιεροσολύμων Δοσίθεος γράφει:

«Τοίς Αντορθοδόξοις Αιρετικοίς ή Σχισματικοίς …………

Μετάφραση: Εμποδίζεται από τους θείους και ιερούς κανόνες να συμπροσεύχωνται οι ορθόδοξοι με τους ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Αιρετικούς. Η Έκτη Αγία Οικουμενική Σύνοδος μάλιστα, απαγορεύει αυστηρώς την ΑΝΑΔΟΧΗ των ορθοδόξων παιδιών υπό Αναδόχου ΑΝΤΟΡΘΟΔΟΞΟΥ, διότι η κατά πνεύμα συγγένεια είναι ασυγκρίτως ανωτέρα από την σωματικήν συγγένεια. (Αγ. Δοσίθεος «Τόμος Καταλλαγής» σελ. 454).

 

Και όμως:

Ο πατριάρχης Βαρθολομαίος κάνει βαπτίσεις παιδιών με νονούς Μουσουλμάνους για να προωθήσει την Ελληνοτουρκική φιλία!!!

«Μετά την βάπτιση ο οικουμενικός πατριάρχης ΣΥΝΕΧΑΡΗ την Μουσουλμάνα Εβρώ Σανβέρ πού έγινε Νονά του Μιχαήλ, και το γεγονός αυτό είναι «ένδειξις Τουρκοελληνικής φιλίας», και πρέπει να γίνει ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σε όλους, ώστε να αποκτούν και έναν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΝ Ανάδοχο (Νονό).»

(Βλέπε «Ελεύθερη Ώρα» Παρασκευή 7 Ιουνίου 2002)

 

Επίσης η παπική εφημερίδα «Καθολική» διακηρύττει ότι ο πατριάρχης είναι ΜΑΣΩΝΟΣ.

 

«Ο Βαρθολομαίος Επίσκοπος Χαλκηδόνος, έγινε ΜΕΛΟΣ επίτιμον του ΠΑΠΙΚΟΥ  ιδρύματος «PRO OPRIENTE».» (Βλ. παπικό δελτίον, «Καθολική», 29 Οκτωβρίου 1987).

 

 

Ηγούμενε Αγιορείτη (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ),

 

Μη τά αρνηθής και πής ότι δεν ξέρεις όλα αυτά πού γίνονται. Τά ξέρεις και τά παραξέρεις. Και αφού βλέπεις τά προδοτικά έργα του και τ’ ακούς, τότε γιατί σε κάθε λειτουργία σου εκφωνείς το «Εν πρώτοις μνήσθητι Κύριε του Πατρός και Πατριάρχου ημών ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ;»

 

Καθηγούμενε (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ),

 

Αγιορείτης εσύ καταδέχεσαι να μνημονεύης και να συλλειτουργής με αποστάτες, με πολεμίους της Εκκλησίας, με ρασοφόρους ξεπεσμένους στα μάτια του Θεού, με ασεβείς πού μετέβαλλαν την Ορθόδοξο Εκκλησία των προγόνων μας σε θέατρο, σε χοροδιδασκαλείο καταγκρεμίζοντας Δόγματα και Παράδοσι;

Καταδέχεσαι σύ ένας Ηγούμενος, διάδοχος τόσων Αγίων Αγιορειτών Ηουμένων, Μοναχών και Μαρτύρων, καταδέχεσαι να αποκοπής από όλους τους Αγίους σου προσβάλλοντας την μνήμη των Αγίων Προκατόχων σου;

Μή κλείνεις τά αυτιά σου στήν φωνή τών Αγίων Πατέρων, μήπως σού κλείση ο Θεός τήν θύρα εκείνη, διά τής οποίας επιθυμείς νά εισέλθης στήν χώρα τού Παραδείσου.

 

Ηγούμενε Αγιορείτη (ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ),

 

Ο Βαρθολομαίος λέγεται σήμερα Πατριάρχης;

Ο Ηγούμενος εσύ, λεγεσαι Μοναχός και Ηγούμενος;

Ναί, Ναί, θα απαντήσης.

 

Έ, λοιπόν. Είστε «ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΤΡΑΓΟΙ». Το λέγει ο Τρισάγιος Πατήρ της Εκκλησίας, ο Πατριάρχης του (1600) Δοσίθεος, ο στυλοβάτης της Ιεροσολυμιτικής Εκκλησίας και του Πόντου ο προστάτης. Αυτός πού συνέγραψε την πελώρια σε βάρος 6,5 Kgr. καί περίφημη «Δωδεκάβιβλο». Ο προστάτης του Πόντου, στα χρόνια εκείνα τά μαύρα της παποτουρκικής σκλαβιάς. Τότε πού γκρέμισε ο πάπας την Παναγία Σουμελά εκ θεμελίων και έχτισε μέσα στην Τραπεζούντα ΠΑΠΙΚΗ Θεολογική Σχολή για να ξελογιάση τά παλληκάρια του Πόντου και να βγάλη Καρδιναλίους. Μά το πλήρωσε ακριβά, γιατί τά παλληκάρια αυτά, μέσα σε μια νύχτα γκρέμισαν το πελώριο οικοδόμημα της παποφωλιάς των Φράγκων και πέταξαν τά υλικά στην θάλασσα.

 

Λοιπόν, Αγιορείτη (Οικουμενιστή) Ηγούμενε, μη σού κακοφαίνεται ότι όλοι οι Άγιοι της Εκκλησίας μας τέτοιους σαν εσάς ξεπεσμένους ρασοφόρους σας αποκαλούν «Αποδιοπομπαίους Τράγους».

 

Γιατί σας αποκαλεί έτσι ο Άγιος Δοσίθεος; Διότι αλλάξατε την Μορφή της Εκκλησίας, πού παρέδωσε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός στους Αγίους Αποστόλους, τους Αγίους μας Πατέρες και σε όλους τους απ’ αιώνος Ορθοδόξους Χριστιανούς.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση