ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 6:27 μμ στο Κυριακή, 7 Ιουνίου, 2009

Παραθέτω κατωτέρω από τό http://neataksi.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html ΑΙΤΗΣΗ πρός τό Υπουργείον Απασχολήσεως καί Κοινωνικής ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, στηριζομένη στό Σύνταγμα καί τή Νομολογία γιά τόν Α.Μ.Κ.Α. Η ιδιάζουσα σημασία τού «φυσικού προσώπου» κατά τό Σύνταγμα, συστήνεται υπό τού Καθηγητού μου τής Νομικής Σχολής κ. Κων/νου Σημαντήρα. Νικ. Γ. Σαββόπουλος
Νομικός – Πολιτ. Επιστήμων

———————————————————————–

            ΠΡΟΣ                  �
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ &             ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Κα. ΥΠΟΥΡΓΟ                                     � Πειραιώς                                    Αθήνα
  ΤΚ11527                                            

ΑΙΤΗΣΗ
ΤΟΥ/ΤΗΣ (όνομα)………………………………………….(επώνυμο)……………………………………………………
ΤΟΥ (πατρώνυμο ή συζύγου)……………………………
ΚΑΤΟΙΚΟΥ (περιοχή)………………………………………
(οδός – αριθμ)………………………………………………
ΤΚ…………………….

ΘΕΜΑ : « Εξαίρεση από το σύστημα ασφάλισης ΕΜΑΕΣ – ΑΜΚΑ λόγω παραβίασης α) θρησκευτικής Συνείδησης β) Συνταγματικής Συνείδησης».

          Αξιότιμη κα. Υπουργέ,
          Με την παρούσα αίτησή μου, σας επιστρέφω την κάρτα Υγείας του ΕΜΑΕΣ – ΑΜΚΑ την οποία μου αποστείλατε προσφάτως, ταυτοχρόνως δε αιτούμαι την εξαίρεσή μου από το σύστημα ασφαλίσεως ΕΜΑΕΣ-ΑΜΚΑ. Τούτο το ζητώ διότι δεν δέχομαι την υπαγωγή μου από εικόνα Θεού και φυσικό πρόσωπο κατά τον Θείο Νόμο και τον θεμελιώδη πολιτικό αντιστοίχως, σε άψυχο αριθμοποιημένο εμπόρευμα (ress) και εν’ δυνάμει κρατούμενο «ανοικτής» πλανητικής φυλακής.
          Δέον να σας υπενθυμίσω ότι τα δικαιώματα στην εργασία, στην περίθαλψη, στην ασφάλιση, την συνταξιοδότηση είναι κατά τον εθνικό αλλά και τον διεθνή νόμο αναφαίρετα και αναπαλλοτρίωτα και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν όπως αυτά της θρησκευτικής συνείδησης και του «φυσικού προσώπου του πολίτη. Ο συνταγματικός Νόμος μαζί με τον Νόμο για τα ανθρώπινα δικαιώματα υπερτερούν κάθε άλλης αντίθετης νομικής διάταξης ή απλού νόμου όπως αυτής που συστήνει το ΑΜΚΑ (ή και πρώην ΑΜΑ) ως ισόβιο, μοναδικό και προσωπικό αριθμό, δηλαδή αριθμό που αντιστοιχεί στο πρόσωπο και όχι στο έγγραφο. Επιπροσθέτως δε κατά τα ως άνω προεκτεθέντα περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το «φυσικό πρόσωπο» συστήνεται με όνομα και σε καμία περίπτωση με αριθμούς, γραμμικούς κωδικού, υδατογραφήματα και εν γένει τέτοιας φύσεως μονοσήμαντες ταυτοποιήσεις (Βλ. Γεν. αρχ. Αστ. Δικαίου Ημιτομ. Α’ Κων/νου Σημαντήρα Καθηγ. Συντ/λόγου σελ. 197 και επόμ.) Στο εξής ζητώ από την αρμοδιότητά σας να μην εμποδίσετε με κανένα τρόπο την παροχή των ως άνω ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και αυτά να ικανοποιούνται μόνον με την καταγραφή και κατάθεση των ονομαστικών μου στοιχείων.
          Στην περίπτωση που διαφωνείτε για τα ως άνω παρατεθέντα, να μου αιτιολογήσετε τις αντιρρήσεις σας γραπτώς και νομικώς στο υπό νόμου οριζόμενο χρονικό διάστημα.                                                                                                   

Μετά τιμής

 

Ημερ/νία………./………/09                    Ο/Η αιτών/ούσα  

(Πηγή: http://neataksi.blogspot.com/2009/05/blog-post_19.html)
———————————————–

Υ.Γ. ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.:
    

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
………………………………
ΓΡ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
………, 3 Ιουνίου 2009

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε Αναφορά ……………..                     

         Σε απάντηση σχετικού σας ενημερώνουμε ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμα η Υπουργική Απόφαση κατ’ εφαρμογή του άρθρου 62 παρ. 8 Ν. 3518/2006, η οποία θα καθορίζει τα σχετικά με την έκδοση των ηλεκτρονικών καρτών Κοινωνικής Ασφάλισης. Προς το παρόν βρίσκεται σε εξέλιξη από το αρμόδιο Υπουργείο η συλλογή και καταγραφή των στοιχείων των ασφαλισμένων.
          2. Παρενθετικά σας γνωρίζεται ότι το θέμα της άρνησης παραλαβής της ηλεκτρονικής κάρτας κοινωνικής ασφάλισης, θα λυθεί κατά γενικό και ομοιόμορφο τρόπο για όλους τους πολίτες της χώρας με νομοθετική ρύθμιση που θα ακολουθήσει.
………………………….. 


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση