ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ Α.Μ.Κ.Α.

Κάτω από: Θεολογία (Ορθόδοξη) καί ΖωήΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ στις 10:20 μμ στο Σάββατο, 23 Μαΐου, 2009

ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΤΟΝ Α.Μ.Κ.Α.

233195-amka.jpg

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι

με την παρούσα δηλώνω ότι αρνούμαι να παραλάβω, κατέχω και χρησιμοποιώ την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης που προβλέπει ο ν. 3655 του 2008, εάν δε με ενημερώσετε επαρκώς για το εάν προβλέπεται να μετατραπεί σε κάρτα ηλεκτρονικής τεχνολογίας με οποιαδήποτε μορφή (τσιπ, γραμμωτό κώδικα, μαύρη ταινία ή ό τι άλλο παρόμοιο), διότι, εάν μετατραπεί σε ηλεκτρονική, όπως δυστυχώς έχει δηλώσει ρητά ο αρμόδιος γενικός γραμματέας του Υπουργείου Απασχόλησης κος Μαμμωνάς στο σταθμό ΣΚΑΙ στις 7 Μαΐου 2009, αλλά και αλλού (λ.χ. στον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕΓΚΑ), λόγω των προβλέψεων του νομοσχεδίου που καλύπτουν με τη λήψη, κατοχή και χρήση της κάρτας το σύνολο της οικονομικής, εργασιακής, ασφαλιστικής και δικαιοπρακτικής εν γένει ζωής του Έλληνα πολίτη, επίσης εν όψει της κραυγαλέας περίπτωσης κατάχρησης εξουσίας δοθέντος ότι τα προσωπικά μου δεδομένα θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας ιδιωτικής εταιρίας, της ΕΠΑΦΟΣ, όπως επίσης και με το αυστηρό δίκαιο που εισάγουν αυτές οι προβλέψεις του ν. 3655, δηλαδή τον αποκλεισμό του πολίτη από τα παραπάνω θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και έννομα αγαθὰ σε περίπτωση άρνησης λήψης και χρήσης της κάρτας,  αυτό προσκρούει στην Ορθόδοξη Εσχατολογία θεμελιωμένη στο κανονικό και ιερό καινοδιαθηκικό βιβλίο της Αποκαλύψεως ερμηνευόμενο από τους αγίους Πατέρας, επομένως προσβάλλει ευθέως το περιεχόμενο της θρησκευτικής μου συνείδησης. Με την παρούσα δηλώνω ότι, εάν δεν υπάρξει ρητή δήλωση εκ μέρους του Υπουργείου Απασχόλησης ότι η κάρτα δε θα μετατραπεί σε ηλεκτρονική, θέτω αίτημα θέσπισης εξαιρετικού δικαίου, δηλαδή απόλαυσης των ανωτέρω εννόμων αγαθών χωρίς τη συμμετοχή μου στο σύστημα της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης, για λόγους θρησκευτικής συνείδησης, αλλά κυριώτερα επικαλούμενος τη συνταγματική προστασία της Ιεράς Παράδοσης της Ορθόδοξης Εκκλησίας σύμφωνα με τα άρθρα 3 παρ. 1 και 13 παρ. 1 του Συντάγματος. Διευκρινίζω επίσης ότι δεν αρνούμαι τη χρήση του αριθμού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.), εάν δεν προϋποθέτει τη λήψη, κατοχή και χρήση της κάρτας κοινωνικής ασφάλισης με το δυσώνυμο αριθμό του 666.

Επίσης σας παραπέμπω στήν ανάρτηση στό http://misha.pblogs.gr πού δίνει ένα video γιά τό θέμα στό link http://www.youtube.com/watch?v=Gvd3O1B9v7w Ευχαριστούμε τόν Misha γιά τήν αποστολή τού link.

…Yπενθυμίζουμε ότι τελικός στόχος και σκοπός τών σχεδιαστών τού  ΑΜΚΑ είναι, αυτή η πλαστική κάρτα, να μετατραπεί σε έξυπνη κάρτα που θα περιέχει τα πάντα γυρω από τον εργασιακο και ασφαλιστικό βίο του πολίτη: σε ποιες δουλειές δούλεψε και ποιες χρονικές περιόδους, σε ποια ασφαλιστικά ταμεία ασφαλίστηκε και πότε,πότε νοσηλεύτηκε και πού,ποιους γιατρούς επισκέφτηκε και τις διαγνώσεις τους,τι εξετάσεις έκανε,τι φάρμακα πήρε κ.ο.κ

Δλδ τωρα σας δίνουμε έναν αριθμό ή μια καρτούλα που γράφει αυτό τον αριθμό.
Σε λίγο,όπου νάναι, θα σας ξαναφωνάξουμε να πάρετε μια καρτούλα με ενσωματωμένο τσιπάκι εντός του οποίου θα είναι καταγεγραμμένα όλα όσα αφορούν  την εργασία,την ασφάλιση και την υγεια σας και ποιος ξέρει τι άλλο,εφόσον αυτά δεν θα είναι ελεγκτέα από τον πολίτη.

Λίγο αργότερα θα σας φωνάξουμε να σας βάλουμε ένα-σχεδόν αόρατο με την πρόοδο της νανοτεχνολογίας-τσιπάκι στο σώμα σας.

Ένα βήμα τη φορά που λένε κι οι Άγγλοι.
Ή μικρές δόσεις δηλητηριου για να το συνηθίσει ο οργανισμός.

Ακούστε τις δηλωσεις του καθ ΄υλην υπευθύνου κ.Μαμωνά (σύμπτωση με το όνομα ,εWink

Από το 5.00 δηλώνει τα περί έξυπνης κάρτας.
http://www.youtube.com/watch?v=Gvd3O1B9v7w


Δεν υπάρχουν σχόλια »

Χωρίς σχόλια ακόμα.

RSS κανάλι για τα σχόλια του άρθρου.

Αφήστε μια απάντηση

© 2024 ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ BLOG   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση