Εκδήλωση στο Γυμνάσιο Κρηνίδων

 Σας γνωστοποιούμε ότι το Γυμνάσιο Κρηνίδων έχει οργανώσει μετασυνεδριακή ομιλία-συζήτηση με θέμα «Οι επιπτώσεις των αιωρούμενων σωματιδίων και του όζοντος στην υγεία του ανθρώπου – ο ρόλος τους στη διαμόρφωση του κλίματος» το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις 6 μμ στο Συνεδριακό Κέντρο της Ι. Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου «Απόστολος Παύλος» στη Λυδία. Ομιλητής θα είναι ο κ. Σαχινίδης Συμεών, φυσικός, καθηγητής του Γυμνασίου μας, εργαστηριακός συνεργάτης του Τ.Ε.Ι. Καβάλας (Τμήμα Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου) και τέως ερευνητής της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στον Τομέα Ενέργειας.

Η ομιλία-παρουσίαση, εμπλουτισμένη τώρα με νέα στοιχεία, αποτέλεσε εισήγηση στο 8ο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στο Ηράκλειο Κρήτης και είναι συλλογικό έργο με μέλη της συγγραφικής ομάδας τους κυρίους Σαχινίδη Συμεών, Αντώνιο Φώσκολο, Ομότιμο Καθηγητή της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Ζεμπεκάκη Παντελή, Αναπληρωτή Καθηγητή της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και την κυρία Κεμετζή Αικατερίνη, Παιδίατρο, με το βαθμό Διευθυντή του Κ.Υ. Κάτω Νευροκοπίου. Παρακαλούμε να μας διευκολύνετε προωθώντας τη συνημμένη ηλεκτρονική πρόσκληση στις σχολικές μονάδες του χώρου ευθύνης σας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΔΑΜΟΣ

Πληροφορίες : Ευάγγελος Αδάμος Τηλέφωνο σχολείου : 2510622813 Fax : 2510516333 Οδός : Εγνατίας 14 Κωδ. Αριθμός : 2107010

e-mail : mail@gym-krinid.kav.sch.gr

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων