Η Microsoft παύει την υποστήριξη σε Windows XP SP3 και Office 2003

0

Συγγραφέας: rtuser5 | Κατηγορία Χωρίς κατηγορία | , στις 07-08-2014

Ο κατασκευαστής Microsoft έχει ανακοινώσει ότι σταματά την υποστήριξη των Microsoft Windows XP SP3 και Microsoft Office 2003. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν θα παρέχονται security updates για αυτά τα προϊόντα με ότ,ι δυσάρεστο σημαίνει αυτό για τη συντήρηση των Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ.

Οι χρήστες καλούνται από τη Microsoft να αναβαθμίσουν σε επόμενη έκδοση των προϊόντων. Για όσους θέλουν να παραμείνουν σε περιβάλλον MS-Windows, στον κόμβο της Τεχνικής Στήριξης υπάρχει ο Οδηγός εγκατάστασης και διαμόρφωσης MS-WIndows 2008 Server, MS-Windows 7, Squid, SecEssentials, WSUS. Επιπλέον υπάρχει η online έκδοση του οδηγού στη διεύθυνση http://ts.sch.gr/wiki/Windows. 

Για όσους δεν επιθυμούν να παραμείνουν σε περιβάλλον MS-Windows υπάρχει και η εναλλακτική της μετάβασης σε Ubuntu LTSP με ελάχιστο κόστος όπως περιγράφεται στο http://ts.sch.gr/wiki/Linux/LTSP.

Περισσότερα για το τέλος της υποστήριξης των Microsoft Windows XP SP3 και Microsoft Office 2003 στη σελίδα της Microsoft http://www.microsoft.com/en-us/windows/enterprise/endofsupport.aspx.

Πηγή – περισσότερα: http://ts.sch.gr/news/microsoft-windows-xp-sp3-office-2003

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση