«Χριστουγεννιάτικα μπερδέματα» -Χριστουγεννιάτικη Γιορτή Νηπιαγωγείου Σάμης 2017

Μια ιστορία θα σας πω , πολύ χαριτωμένη, μια ιστορία μαγική γλυκιά σαν παραμύθι. Παραμονή Πρωτοχρονιάς απόψε το βράδυ κι ο Άγιος Βασίλης με την Αγιοβασιλίνα, που είναι πολύ αγαπημένο ζευγάρι, φορτώνουν με προσοχή το έλκηθρο με τα δώρα για να ξεκινήσει με το καλό ο Άγιος Βασίλης το ταξίδι του….

Η αλήθεια να λέγεται…..η αγάπη αυτού του ζευγαριού αντέχει στο χρόνο. Μα σα να μου φαίνεται πως  απόψε το βράδυ κάτι δεν πάει καλά. Γιατί ενώ αυτοί φορτώνουν αμέριμνοι το έλκηθρο, τρεις μάγισσες μικρές έχουν σκοπό να σπείρουν ανάμεσά τους τον τσακωμό και τη διχόνοια. Τι λέτε άραγε ; Θα τα καταφέρουν;

Μία περιπέτεια ξεκίνησε λοιπόν στο Νηπιαγωγείο Σάμης με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας μαθητές… Με συνταγή το κέφι και το γέλιο και το χιούμορ, οι μικροί μας φίλοι καλωσόρισαν τα Χριστούγεννα και βοήθησαν για μια ακόμη φορά τον αγαπημένο τους Αϊ Βασίλη που μπλέχτηκε σε μεγάλες περιπέτειες…

 

 

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση