Feed
Άρθρα
Σχόλια

Χαιρετώ τα Εκτάκια του Τμήματος 1… 🙂

Την επόμενη εβδομάδα έρχεστε μόνο Τρίτη και Πέμπτη. Το πρόγραμμα της Τρίτης 9/6 είναι: Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, ΤΠΕ και θα σχολάσετε στις 12:25. Λόγω σημαντικότατων απουσιών στο χθεσινό μάθημα, έχουμε και λέμε:

Στη Γλώσσα: ΞΑΝΑ Ανάγνωση σελ. 89-90 («Πρέπει να φανώ γενναίος»), τις ερωτήσεις 1,2 σελ. 91 (απαντημένες στο τετράδιο) και διάβασμα για ορθογραφία τη δεύτερη παράγραφο, στο κείμενο της σελ. 80 (Το Σωματείο…κοινού). Επίσης, ΜΟΝΟ όσοι λείπατε χθες, θέλω να κάνετε την άσκηση 2, στη σελίδα 18 του τετραδίου εργασιών. Δε χρειάζεται να κολλήσετε φωτογραφία, θέλω μόνο να συμπληρώσετε τις πληροφορίες.

Στα Μαθηματικά: ΟΣΟΙ λείπατε να έχετε απλά διαβάσει το Κεφάλαιο 34 (σελ. 83-84) και να έχετε λύσει τις ασκήσεις στο τετράδιο εργασιών (σελ. 37) και στο φυλλάδιο 34.

Στη Φυσική:  Να διαβάσετε τις σελίδες 90-91, στο πράσινο βιβλίο (“Μικρή και Μεγάλη κυκλοφορία της καρδιάς”) και να συμπληρώσετε τις ασκήσεις του πορτοκαλί βιβλίου, στη σελ. 116 (να βάλετε στο σχήμα τα μέρη της καρδιάς), στη σελ. 117 (τις ασκ. 1, 2) και στη σελ. 119 (να γράψετε ποιες ενέργειες συμβάλλουν θετικά και ποιες αρνητικά, στη λειτουργία της καρδιάς).

Καλό διάβασμα και καλό τριήμερο!

Τα λέμε την Τρίτη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων