Feed
Άρθρα
Σχόλια

Εκτάκια του τμήματος 2, καλημέρα!

Μιας και τη Δευτέρα είμαστε κλειστά, λόγω Αγίου Πνεύματος, θα τα ξαναπούμε την Τετάρτη 10/6 με το πρόγραμμά σας να είναι το εξής: Γλώσσα, Μαθηματικά, Φυσική, Γαλλικά και Αγγλικά. Μιας και είναι αρκετές μέρες χωρίς σχολείο, θα σας βάλω λίγη δουλίτσα παραπάνω. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Στη Γλώσσα: Ανάγνωση, σελ. 93 του βιβλίου (“Μια οικογένεια ανάμεσα στις άλλες”), τις Ασκήσεις 3, 4 στη σελίδα 92 του βιβλίου και το φυλλάδιο με την Παρατακτική και Υποτακτική σύνδεση. Επίσης, θέλω να κάνετε τις ασκήσεις του τετραδίου εργασιών: την 3 (σελ. 19), τις 9 και 10 (σελ. 25) και την 11 (σελ. 26).

Στα Μαθηματικά: Στο γ’ τεύχος του τετραδίου εργασιών, θα λύσετε ΜΟΝΟ με πίνακα Ποσά-Τιμές, ΟΛΑ τα προβλήματα των κεφαλαίων 37, 38, 39 (σελ. 7-12). Για να κερδίσουμε χρόνο στο σχολείο, την Τρίτη 9/6 στις 16:00, θα σας ανεβάσω τα αποτελέσματα (μόνο τις λύσεις) που πρέπει να έχετε βρει σε κάθε ένα από τα προβλήματα. Όπου έχετε απορίες, θα τις λύσουμε μαζί στο μάθημα.

Στη Φυσική: Μιας και ολοκληρώσαμε την ενότητα για την καρδιά, από την Κυριακή 7/6 θα τρέχει στο e-class, Άσκηση με τίτλο “Κυκλοφορικό Σύστημα”. Καλό είναι να την ολοκληρώσετε μέχρι την Τετάρτη, γιατί θα προχωρήσουμε στο “Φως”. Μάλιστα, θέλω να έχετε δει το παρακάτω βίντεο:

(Όσοι θέλουν και το επιθυμούν, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο κεφάλαιο 2 της Ιστορίας, που κάναμε σήμερα “Γεώργιος Α’ – Τρικούπης” ή να ξαναδούν για τη Γεωγραφία, τις χώρες της Ευρώπης και τις πρωτεύουσες. Αυτά θα μας απασχολήσουν την άλλη Παρασκευή 12/6, όμως το λέω σε περίπτωση που θέλετε να προετοιμαστείτε!)

Μη σας φαίνονται πολλά…οι μέρες που θα κάνω μέχρι να σας ξαναδώ είναι πολλές!
Να διαβάσετε και κυρίως να έχετε ένα όμορφο πενθήμερο! 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων