Το ημερολόγιο της Χ.

"Ο προορισμός σου είναι εκεί που η καρδιά σου είναι ευτυχισμένη."

Το ημερολόγιο της Χ.

Προετοιμασία στα Μαθηματικά (5) και την Ιστορία (3) – 23.05.2020

Εκτάκια καλημέρα!
Ελπίζω να είστε καλά!

Την Τρίτη 26 Μαΐου (13:00) έχουμε Μαθηματικά. Είμαστε στα κεφάλαια 36 και 37, για τα Αντιστρόφως Ανάλογα Ποσά και έχετε τις ασκήσεις 1 και 3 και τα Προβλήματα 1 και 2, στις σελ. 41, 42 του τετραδίου εργασιών, τις οποίες θα ελέγξουμε στο μάθημα. Σας ανεβάζω σήμερα και ένα φυλλάδιο με προβλήματα στα αντιστρόφως ανάλογα ποσά και οι λύσεις θα ανέβουν στο blog, τη Δευτέρα.

Την Τετάρτη 27 Μαΐου (12:00) θα κάνουμε Ιστορία. Ολοκληρώσαμε την Μπλε Ενότητα. Για τα κεφάλαια 16, 17, 18, θα σας κάνω μερικές ερωτήσεις στο μάθημα της Τετάρτης. Από τη Δευτέρα, θα είναι διαθέσιμο και ένα μικρό τεστάκι, στο e-class. Φροντίστε να το λύσετε, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ τα τρία αυτά κεφάλαια. Τέλος, έχετε τις ασκήσεις 16, 17, 18, 19, στις σελ. 25, 26 του τετραδίου εργασιών.

Ειδικά για την Άσκηση 18 (σελ. 26), αφού μαζέψετε πληροφορίες από όποιο site θέλετε από τα παρακάτω, θα την γράψετε εκεί στο κίτρινο κουτάκι στο εργασιών και στη συνέχεια θα την ανεβάσετε στο e-class, στην Εργασία με όνομα «Ιωάννης Καποδίστριας». Μην κάνετε αντιγραφή όλων των πληροφοριών. Επιλέξτε και γράψτε τις πιο σημαντικές, κατά τη γνώμη σας.

Ψηφιακό Αρχείο Ι. Καποδίστρια

Πληροφορίες Ιωάννης Καποδίστριας

Ι. Καποδίστριας – Αργολική Βιβλιοθήκη

Καλό Σαββατοκύριακο 🙂Λήψη αρχείου

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.

Αφήστε μια απάντηση