Πώς μπορούμε να συμμετάσχουμε στη δράση eTwinning!

Ξεκινάμε κάνοντας την εγγραφή μας στην ιστοσελίδα https://www.etwinning.net/ Εκεί συμπληρώνουμε κάποια στοιχεία μας (με λατινικούς χαρακτήρες κατά προτίμηση) και δίνουμε ένα username και ένα password για να συνδεόμαστε στο eTwinning. Μετά δίνουμε κάποια στοιχεία μας και ένα email το οποίο θα είναι το email που θα χρησιμοποιoύμε πάντα στο eTwinning. Αυτή είναι η προεγγραφή μας.

Μόλις λάβουμε μήνυμα στο email  μας μπορούμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα ακολουθώντας ένα σύνδεσμο που μας δίνουν. Εκεί θα μας ζητηθεί να επιλέξουμε το σχολείο μας. Πρώτα θα ελέγξουμε προσεκτικά αν κάποιος συνάδελφος το έχει ήδη εγγράψει, ψάχνοντας στην λίστα των σχολείων της πόλης μας. Αν είμαστε οι πρώτοι που κάνουμε εγγραφή σε αυτό το σχολείο, πρέπει να δώσουμε κάποια στοιχεία για αυτό το σχολείο (όπως διεύθυνση τηλέφωνο, email, όνομα διευθυντή κλπ). Επίσης συμπληρώνουμε κάποια προσωπικά μας στοιχεία καθώς και τις προτιμήσεις μας στο eTwinning ώστε να ολοκληρωθεί το προφίλ μας και έτσι ολοκληρώνεται η εγγραφή μας.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι μπορούμε οποιαδήποτε στιγμή να επεξεργαστούμε το προφίλ μας, οπότε κατά την εγγραφή μας δεν είναι ανάγκη να αγχωθούμε!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *