Κρεμάλα, τρίλιζα, κουίζ

0

Συγγραφέας: Παντελής Τσολάκος | Κατηγορία ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ | , στις 03-11-2013

Κρεμάλα: Η κρεμάλα παίζεται με όσους παίχτες θέλεις. Ένα παιδί σκέφτεται και γράφει μία λέξη αλλά μόνο το πρώτο και το τελευταίο γράμμα. Ο άλλος πρέπει να βρει τη λέξη λέγοντας τα γράμματα της αλφαβήτας ένα ένα. Αν πει λάθος, δηλαδή δεν υπάρχει αυτό το γράμμα στη λέξη, τότε σχεδιάζει ο πρώτος παίκτης έναν άνθρωπο αρχίζοντας από το κεφάλι και συνεχίζει με κάθε μέλος του σώματος και τα άκρα (πόδια, χέρια). Είναι ώρα λοιπόν να παίξετε πατώντας την εικόνα.

                                     κρεμάλα

Τρίλιζα: Η τρίλιζα παίζεται με 2 άτομα. Ο υπολογιστής σχηματίζει δύο κάθετές γραμμές και δύο οριζόντιες. Ο άλλος βάζει σε ένα από τα 9 τετραγωνάκια ένα Ο. Ο υπολογιστής κάνει το ίδιο μόνο που ο άλλος προσπαθεί να κάνει 3 Ο και ο υπολογιστής 3 Χ. Αυτός που θα κάνει πρώτος 3 Ο ή 3 Χ είναι ο νικητής . Λοιπόν τι λες, θα παίξεις πατώντας την εικόνα;

                                                 τρίλιζα

Quiz: Τα quiz παίζoνται με ερωτήσεις. Ο υπολογιστής σου δίνει κάποιες ερωτήσεις και από κάτω σου δίνει κάποιες απαντήσεις η μία από αυτές είναι η σωστή. Εσύ πρέπει να υπογραμμίσεις ή να κυκλώσεις τη σωστή εάν όμως κυκλώσεις τη λάθος θα χάνεις και κάθε φορά από έναν πόντο. Όμως εάν απαντήσεις σωστά θα είσαι ο νικητής!!!!!!!!!!!!!!!!

Τσουκαλή Μαριτίνα, Ε2, 2013-2014 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση