Αρχική » 2020 » Ιούλιος

Αρχείο μηνός Ιούλιος 2020

European Radio Logo
Ιούλιος 2020
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Σκακιστική άσκηση

τελική αποτύπωση του έργου eTwinning ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ..ΜΑΖΙ!!

Μόλις πλησιάζουμε στο τέλος μιας υπέροχης διαδρομής  από το ταξίδι μας  στο eTwinning έργο Μένουμε σπίτι μαζί!!Ήταν μια υπέροχη περιπέτεια!!Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, τις ιδρύτριες του έργου κ. Μαρίνα Ζαχαριά και κ. Αριάδνη Ευαγγελοπούλου ,για την εξαιρετική ευκαιρία που μου έδωσαν να συμμετέχει το Νηπιαγωγείο μας , στο πρωτοποριακό, ευφάνταστο ,δημιουργικό και υψηλών προδιαγραφών έργο eTwinning  Μένουμε σπίτι μαζί!!,καθώς και όλη την συντονιστική ομάδα για την υλοποίηση του. 

η συντονιστική ομάδα:
(Μαρίνα Ζαχαρία, Αριάδνη Ευαγγελοπούλου, Καλλιόπη Παπουτσάκη, Δέσποινα Παρταλά, Δήμητρα Γιάγκογλου, Αγορίτσα Τζήμα, Κατερίνα Ίλτσιου, Κικιλία Τσουκαλά, Κυριακή Μιχαλάρου, Αθηνά Ζησοπούλου, Μαργαρίτα Σαμουτιάν, Γρηγορία Θεοδωρίδου, Αθηνά Ζησοπούλου, Ελένη Χατζηστεφάνου, Μαρία Γιαννίκη, Κατερίνα Καλαϊτζάκη).

Ιδιαίτερα όμως θέλω να γράψω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσα εμπλεκόμενους αυτού του έργου τους μαθητές μου και στους γονείς τους  που αγκάλιασαν με περίσσια δημιουργικότητα , προθυμία ,συνεργασία θετική διάθεση και αγάπη το ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ..ΜΑΖΙ!! !! Η  διάχυση του έργου για το σχολείο μας  έγινε μέσα από την ιστοσελίδα του Νηπιαγωγείου  μας , την ομάδα του σχολείου μας  στο facebook, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα email των γονέων   και messenger,  και στο Τwinspace.

Το έργο   «Μένουμε σπίτι ..μαζί!!» φιλοξενήθηκε ως καλή πρακτική στην ιστοσελίδα του  ΙΚΥ κάτι που αποτελεί μεγάλη τιμή και εξαιρετική επιβράβευση για τις ιδρύτριες του έργου, την συντονιστική ομάδα,τα συμμετέχοντα σχολεία και κατ επέκταση τους εμπλεκόμενους στην διαδικασία μαθητές και τις οικογένειές τους. Όλοι εργάστηκαν  με μεράκι, αγάπη ,ακούραστα και αλληλεπίδρασαν δημιουργικά !! Επίσης το έργο «Mένουμε σπίτι μαζί!!» φιλοξενήθηκε ως καλή πρακτική στην ιστοσελιδα του eΤwinning .net. με πρωτότυπες  αποστολές τον πύργο του Ρολού και το κάμπιγκ στο σπίτι.

Αγαπημένα μου παιδιά όλα όσα μοιραστήκαμε αυτό το διάστημα θα μείνουν πάντα στις καρδιές μας..Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την συνεργασία και την αλληλεπίδραση …Πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!Μέσα από την συμμετοχή μας στο eTwinning ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ..ΜΑΖΙ!! μάθαμε τοόσα πολλά…Η συμμετοχή μας στο έργο ήρθε για μένα τη στιγμή που αποζητούσα τρόπους επικοινωνίας  μαζί σας γιατί το σχολείο μας ήταν κλειστό λόγω της πανδημίας…Το πρόγραμμα eTwinning ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ..ΜΑΖΙ!! μας έδωσε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε να ξεχαστούμε, να μάθουμε  ,να δημιουργήσουμε να μείνουμε μαζί αν και μακριά …Άκη Σπιτάκη σε ευχαριστούμε για όσα μας έμαθες !Ελπίζουμε να σε συναντήσουμε κάπου  στις διακοπές σου και σε περιμένουμε !Ήταν ένα διάστημα που  αλληλεπιδράσαμε  τόσο δημιουργικά τόσο όμορφα από το σπίτι και αποδέίξαμε μέσα από δραστηριότητες και τρόπους ψυχολογικής αποσυμφόρησης πως όταν υπάρχει θέληση όλα είναι δυνατά.

Σας παραθέτω την τελική «αποτύπωση» του έργου σε  μια διαδραστική αφίσα που εμπεριέχει όλες τις αποστολές του  Νηπιαγωγείου μας στο eTwinning έργο ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ …ΜΑΖΙ!!

του βυθού τα μυστικά

Αγαπημένοι μικροί φίλοι ας ανακαλύψουμε την μαγεία του βυθού παίζοντας με αυτή τη διαδραστική αφίσα . Καλή διασκέδαση!

Translate

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση