Εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων

Εκδήλωση Μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων πραγματοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου 2017, ο Σύλλογος Ποντίων Ν. Ηλείας στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Πύργου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με  χαιρετισμό από την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κ. Ντόλυ Δημητροπούλου-Ισμιρίδου.

Στη συνέχεια, η εκπρόσωπος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνα Κολλιοπούλου μίλησε για τη σημασία των Ποντιακών χορών και τόνισε ότι,  οι ποντιακοί χοροί δεν είναι απλά χορευτικά βήματα, αλλά μέσα από αυτούς  ξεδιπλώνεται όλη η ιστορία του Πόντου.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί ποντιακοί χοροί από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ηλείας.  Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα και αναψυκτικά.

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.