Πρόσκληση στο Πρώτο Παγκόσμιο Συνεδρίο Εδικής Αγωγής κ Γνωστικής Ψυχολογίας

Ιούν 20181

Συνημμένο:  προσκληση

Σας ενημερώνουμε ότι το Παγκόσμιο Συνέδριο Ειδικής Αγωγής και Γνωστικής Ψυχολογίας του Learning Disabilities Worldwide, Inc. (LDW®), διεθνή επαγγελματικού οργανισμού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ασχολείται με τις μαθησιακές δυσκολίες (LD) και άλλες σχετικές διαταραχές και με έδρα τις ΗΠΑ, θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ (Μεγάλο Αρσενάλι).

Εισηγήτριες θα είναι η Καθήγητρια Ειδικής Αγωγής και Μαθησιακών Δυσκολιών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Δρ. Σουσάνα Παντελιάδου και η Kαθηγήτρια Ειδικής Αγωγής από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον στις ΗΠΑ Δρ. Kρίστη Σάντι. Το θέμα του συνεδρίου έχει οριστεί ως “The Turbulent Times: Confronting Challenges, in Emerging Adulthood. New, Creative and Innovative ideas.”

Η οργανωτική επιτροπή και οι συνδιογρανωτές του συνεδρίου προσκαλούν όλους τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, ιδιώτικούς επαγγελματἰες και Καθηγητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το συνέδριο να υποβάλλουν την αίτηση ή την εργασία τους, σε θέματα που αφορούν την Ειδική Αγωγή και τη Γνωστική Ψυχολογία, στον αντίστοιχο σύνδεσμο. Η τελική παράταση υποβολής περιλήψεων είναι στις 10 Αυγούστου 2018 (παρότι στην πλατφόρμα εμφανίζεται η προηγούμενη προθεσμία υποβολής) και γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου του Οργανισμού. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποβολή περιλήψεων είναι διαθέσιμες στον σύνδεσμο του Οργανισμού.

Θα ήταν τιμή μας να σας έχουμε κοντά σας και παρακαλούμε να ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων ευθύνης σας.

Με εκτίμηση,

Δρ. Ιωάννα Κ. Τσιριωτάκη

Co-Chair of Learning Disabilities Worldwide
Chania, Crete, Greece.
ioannatsiriotakis@yahoo.com
Learning Disabilities Worldwide, Inc.
179 Bear Hill Road, Suite #104
Waltham, MA 02451
781-354-3750 Cell
http://www.ldworldwide.org
SAVE THE DATE
World Congress on Learning Disabilities
“The Turbulent Times: Confronting Challenges, in Emerging Adulthood. New, Creative and Innovative ideas.”
September 7-8, 2018
Crete, Greece

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Τί ώρα είναι;

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων