Έγκριση διεξαγωγής έρευνας

Μαΐ 20187

Συνημμένο: ΕΞΕ – ΚΠ – 70974 – 2018 -ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ

[…]

Απαντώντας σε σχετική αίτηση και μετά τη γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 15/2018 του Δ.Σ), σας γνωρίζουμε ότι ε π ι τ ρ έ π ο υ μ ε τη διεξαγωγή έρευνας από την κ. Ευγενία Ποθητού κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών 2017- 2018 και 2018-2019 με τις εξής προϋποθέσεις:
α) Πριν από την έναρξη της έρευνας να γίνει ενημέρωση του Διευθυντή και του συλλόγου Διδασκόντων των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης, οι οποίες θα συμμετάσχουν στηνβέρευνα, σχετικά με τη διαδικασία διεξαγωγής της.
β) Η έρευνα να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη τους.
γ) Οι εκπαιδευτικοί να συμπληρώσουν τα ερωτηματολόγια ανώνυμα και εφόσον το επιθυμούν.
δ) Η συγκέντρωση και μελέτη των στοιχείων να γίνουν σύμφωνα με την αρχή προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και δεν θα δημοσιοποιηθούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή στην έρευνα δεν είναι υποχρεωτική.
Η έρευνα έχει θέμα: «Καινοτομία και Οργανωσιακή Κουλτούρα στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση: μια εμπειρική ανάλυση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 24/10/: Ημέρα του ΟΗΕ
    Ο όρος «Ηνωμένα Έθνη» είναι αμερικανικής εμπνεύσεως και συγκεκριμένα του προέδρου Ρούζβελτ, ο οποίος αναφερόταν κατ αρχάς στις συμμαχικές δυνάμεις κατά του ʼξονα. Έπειτα από διαβουλεύσεις τριών ετών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945, τα Ηνωμένα Έθνη μετεξελίχθηκαν σε μια «παγκόσμια ένωση κρατών ταγμένη στην προώθηση της συνεργασίας στο διεθνές δίκαιο, την ασφάλεια και την ειρήνης, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ισότητα».

Τί ώρα είναι;

RSS Ενημέρωση απο e-SOSTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων