Πανελλήνια έρευνα για την κουλτούρα της Δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα – Ερωτηματολόγιο Διδακτορικής Διατριβής

Μαΐ 20182

Αξιότιμε κύριε Διευθυντή

Αξιότιμη κυρία Διευθύντρια

Σας στέλνω τους συνδέσμους του ερωτηματολογίου της διδακτορικής μου διατριβής, την αντίστοιχη έγκριση του οικείου Υπουργείου, καθώς και συνοδευτική επιστολή που απευθύνεται προς τους Διευθυντές και τις Διευθύντριες των σχολικών μονάδων.

Παρακαλώ για την προώθηση του υλικού αυτού, στα e-mail των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της ευθύνης σας και κατ’ επέκταση στα e-mail των εκπαιδευτικών των αντίστοιχων μονάδων.

Η συμβολή όλων των συναδέλφων, Διευθυντών, Διευθυντριών και εκπαιδευτικών τάξης είναι σημαντική για την προαγωγή της έρευνας.

Ευελπιστώντας στην κατανόηση και την αρωγή σας, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση

Βασιλική Καλλιοντζή

Μαθηματικός, Υπ. Διδάκτορας

Σύνδεσμοι:

Ερωτηματολόγιο 1- Για Διευθυντές/ντριες

https://goo.gl/forms/FQqEnGPHmyWx1J3Y2

Ερωτηματολόγιο 2 – Για Εκπαιδευτικούς Τάξης

https://goo.gl/forms/YHvFB703z7TLrXiu1

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 24/10/: Ημέρα του ΟΗΕ
    Ο όρος «Ηνωμένα Έθνη» είναι αμερικανικής εμπνεύσεως και συγκεκριμένα του προέδρου Ρούζβελτ, ο οποίος αναφερόταν κατ αρχάς στις συμμαχικές δυνάμεις κατά του ʼξονα. Έπειτα από διαβουλεύσεις τριών ετών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945, τα Ηνωμένα Έθνη μετεξελίχθηκαν σε μια «παγκόσμια ένωση κρατών ταγμένη στην προώθηση της συνεργασίας στο διεθνές δίκαιο, την ασφάλεια και την ειρήνης, την οικονομική ανάπτυξη και την κοινωνική ισότητα».

Τί ώρα είναι;

RSS Ενημέρωση απο e-SOSTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων