Π.Σ.Δ.: Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου – Δυνατότητα ανάρτησης ανακοίνωσης ή προβολής εκδήλωσης

Μάι 20182

Αξιότιμες κυρίες, Αξιότιμοι κύριοι, φίλοι εκπαιδευτικοί,

σας ενημερώνουμε ότι στην ανανεωμένη μορφή της πύλης του Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου www.sch.grπαρέχεται  η δυνατότητα άμεσης ανάρτησης ανακοινώσεων από την εκπαιδευτική κοινότητα.

Αυτό μπορεί να γίνει από το πλήκτρο “Συγγραφή ανακοίνωσης” που υπάρχει στην πρώτη σελίδα της πύλης www.sch.gr  ή στην σελίδα http://www.sch.gr/news/ .

Για να έχετε την δυνατότητα ανάρτησης ανακοίνωσης θα πρέπει να είστε μέλος του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό που έχετε σ’ αυτό.

Κατά την διαδικασία συγγραφής της ανάρτησης σας μπορείτε:

  • να επιλέξετε τίτλο, κατηγορία, κείμενο.
  • προαιρετικά να ανεβάσετε μια εικόνα. Η εικόνα που θα συνοδεύει την ανάρτηση σας, για βέλτιστο αποτέλεσμα, θα πρέπει να έχει διαστάσεις 440x440px.
  • προαιρετικά  να εισάγετε ένα σύνδεσμο προς κάποιο ιστότοπο ή ιστοσελίδα με αναλυτικότερες πληροφορίες σε σχέση με το γεγονός που περιγράφεται στην ανακοίνωση σας. Για το σκοπό αυτό υπάρχει κατάλληλο πλήκτρο στην γραμμή εργαλείων στο περιβάλλον συγγραφής ανακοίνωσης με το σύμβολο .

Μετά την υποβολή της ανάρτησης σας, αυτή αποθηκεύεται σε κατάσταση αναμονής έγκρισης από τον συντονιστή του ιστοτόπου. Ο συντονιστής ενδέχεται να κάνει ορθογραφικές ή αισθητικές διορθώσεις ή και να απορρίψει την ανάρτηση σας, αν παραβαίνει τους όρους χρήσης.

Σημειώνουμε ότι:

  • Αν και συνιστούμε τη χρήση της δυνατότητας άμεσης συγγραφής από εσάς, υπάρχει η εναλλακτική δυνατότητα  να στείλετε την ανακοίνωση/δελτίο τύπου που θέλετε να δημοσιεύσουμε στο e-mail  info@sch.gr  
  • Η ανακοίνωση σας δεν θα γίνει δεκτή αν παραβιάζει τους όρους χρήσης που αναγράφονται στο http://www.sch.gr/terms/ .

 

Θεωρούμε ότι θα βρείτε τη δυνατότητα αυτή χρήσιμη για την προβολή της δραστηριότητας του σχολείου σας, της διοικητικής μονάδας σας ή της εκπαιδευτικής δράσης σας ως εκπαιδευτικός.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία σας και την εμπιστοσύνη σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πρόταση ή παρατήρηση.

Με εκτίμηση

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

——————————————————————-

Υπηρεσία Υποστήριξης Χρηστών, http://www.sch.gr/helpdesk

Τηλέφωνο:  801-11-801-81

e-mail: info@sch.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Τί ώρα είναι;

European Radio Logo


Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων