Ο.Π.Ι : Πολιτιστική Διαχείριση: Θεωρία και Πράξη» Παρασκευή, 20.4.2018

Απρ 201818

Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος (ΔΙΠΑΕ) διοργανώνουν ημερίδα με τίτλο «Πολιτιστική Διαχείριση: Θεωρία και Πράξη», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 20.4.2018 στο Αμφιθέατρο ΔΙΠΑΕ, 14ο χιλ. Θεσσαλονίκης-Ν. Μουδανιών, Θέρμη.

ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΠΙ – ΔΙΠΑΕ –

 

Θα συμμετάσχουν με ομιλίες εκπρόσωποι του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΚΜΣΤ), του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ), του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΟΜΜΘ), του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, του Τελλόγλειου Ιδρύματος Τεχνών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επισυνάπτεται πρόσκληση και το πρόγραμμα της ημερίδας.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής:

https://e-services.ihu.edu.gr/registration-form/821/online-form

 

 

Εύα Κοκκίνου

Προϊστ. Τμήμα Πληροφόρησης και Οργάνωσης Σεμιναρίων

Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 

Μετσόβου 5 10682 Αθήνα

τηλ: 213 214 7800

fax: 210 82 53 732

e-mail: info@opi.gr

www.opi.gr

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ιστορικό

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Τί ώρα είναι;

European Radio Logo

RSS Ενημέρωση απο e-SOS



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων