Πρόσκληση: μονοήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κιλκίς

ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ: KPE_Kilkis_prosklisi_13_05_18

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μονοήμερο Επιμορφωτικό Σεμινάριο του Κ.Π.Ε. Κιλκίς για εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Π.Ε. και Δ.Ε. Κιλκίς»

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε. Κιλκίς) σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει μονοήμερο θεματικό σεμινάριο με θέμα :

«Δάση και λίμνες του τόπου μας ως πεδία μελέτης στα προγράμματα για το περιβάλλον και την αειφορία.»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 40 εκπαιδευτικούς των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, με στόχο την επιμόρφωσή τους στη θεματική του σεμιναρίου, υπό το πρίσμα της Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, από 09:00 έως 16:00, στο Κ.Π.Ε. Κιλκίς, στο Μουσείο της λίμνης Δοϊράνης, στον παραλίμνιο χώρο της και στο παραλίμνιο δάσος ΄Χίλια Δέντρα΄, σύμφωνα με το συνημμένο ενδεικτικό πρόγραμμα.

Το ΚΠΕ Κιλκίς θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης στο πεδίο όλων των συμμετεχόντων.
Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την ηλεκτρονική αίτηση-φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου 2018, στην ηλεκτρονική δ/νση: http://bit.ly/seminario_Kilkis

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ Κιλκίς

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 23/09/2000: Ο Πύρος Δήμας κατακτά το τρίτο του συνεχόμενο χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο, στην κατηγορία των 85 κιλών της άρσης βαρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.

Τί ώρα είναι;Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων