Πρόληψη της λοίμωξης HIV σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου’ από το «Κέντρο Ζωής»

Πρόγραμμα ‘ Πρόληψη της λοίμωξης HIV σε μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου’ από το «Κέντρο Ζωής»

Βρείτε Συνημμένα:

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων, το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς σε συνεργασία με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Κέντρο Ζωής», με ευαισθησία σε θέματα που αφορούν στην υγεία και τις ψυχοκοινωνικές προεκτάσεις που προκύπτουν από τη διατάραξή της, προτίθενται, σε επίπεδο πρόληψης, να προβούν στην ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών της Β΄ και Γ΄ Λυκείου των σχολικών μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς.

Η εν λόγω δράση έχει εγκριθεί από το ΥΠ.Π.Ε.Θ. και το υλικό παρουσίασης έχει την έγκριση καταλληλότητας, καθώς και την επιστημονική επιμέλεια της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Οι σχολικές μονάδες που ενδιαφέρονται να την υλοποιήσουν παρακαλούμε να αποστείλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους στο email του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων της ΔΙ.Δ.Ε. Κιλκίς ssnkil@dide.kil.sch.gr, έως και την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017, προκειμένου, μετά από συνεννόηση, ώστε να μην παρακωλύεται η εύρυθμη λειτουργία τους, να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό της εν λόγω δράσης.

Σας αποστέλλουμε συνημμένα τις ανωτέρω εγκρίσεις, ώστε να τηρηθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την υλοποίηση του προγράμματος, έτσι όπως κατατίθενται στα αντίστοιχα έγγραφα.

Ο Διευθυντής

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς

Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Μαθηματικός

Αρχείο

Σαν σήμερα

  1. 21/09/: Διεθνής Ημέρα Ειρήνης
    Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης καθιερώθηκε το 1981 από τον ΟΗΕ για να συμπίπτει με την ετήσια γενική συνέλευση του Οργανισμού κάθε Σεπτέμβριο. Από το 2001 γιορτάζεται σε σταθερή ημερομηνία, την 21η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου.

Τί ώρα είναι;

RSS Ενημέρωση απο e-SOSTop
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων