«Τηλεδιάσκεψη του Ν. Σαντορινιού με φορείς της Καλύμνου»

Με πρωτοβουλία του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριου Σαντορινιού, πραγματοποιήθηκε στις 22/12/2020 τηλεσύσκεψη με παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, για μια συνολική εκτίμηση της κατάστασης που επικρατεί στο νησί.

Ο Νεκτάριος Σαντορινιός καλωσόρισε τους παριστάμενους επισημαίνοντας τους ιδιαίτερους δεσμούς που τον συνδέουν με την Κάλυμνο και, ακολούθως, αναφέρθηκε συνοπτικά στις πιο πρόσφατες τροπολογίες και προτάσεις που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ άλλων, για την στήριξη και επιδότηση εποχικών εργαζομένων και μικρών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων, για την καταβολή έκτακτου εισοδήματος αλληλεγγύης στα ευάλωτα νοικοκυριά και για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά των φορέων, στην χθεσινή τηλεδιάσκεψη, συμμετείχανΟ Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου και Πρόεδρος Συλλόγου Λογιστών-Φοροτεχνικών ΠΕ Καλύμνου, κ. Μουσελλής Μανώλης, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου ΠΕ Καλύμνου, κ. Αποστολάτος  Γεράσιμος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σπογγαλιέων Καλύμνου, κ. Γεωργαντής  Παντελής, ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου, κ. Καλαθιανάκης  Άγγελος, ο Πρόεδρος Πλοιοκτητών Παράκτιας Αλιείας Ελλάδας, κ. Κουλλιάς  Μανώλης,  ο εκπαιδευτικός και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Γαλουζή, κ. Μαγκούλιας Ποθητός. Παρόντες ήταν επίσης ο πρώην Γεν. Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κασσάρας Γιώργος, ο Συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κω κ. Καβαδάκης Μανώλης και ο Συντονιστής ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου κ. Παπαδημητρίου Γιάννης.

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων