Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας με πρωτοβουλία των Υπευθύνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων διοργανώνει εβδομάδα εκδηλώσεων για τους μαθητές και τις  μαθήτριες των σχολείων του νομού με τίτλο “Παιδικό Πανηγύρι”.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου  ως και την Παρασκευή  3 Ιουνίου 2011 (εκτός της Τετάρτης 1ηςΙουνίου, ημέρας που τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω εκλογών )  και ώρες 9:00πμ έως 12:30μμ στο χώρο της πλατείας του Κρηπιδώματος της Χαλκίδας μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι, στην αυλή του Σπιτιού με τα Αγάλματα καθώς και στην αίθουσα  προβολών του Κόκκινου Σπιτιού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 22210-73410 (κ. Παπαϊωάννου Κωνσταντίνα, Καλαθέρη Μαγδαληνή, Καλαμπαλίκη Ευθαλία).

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση και για τις δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων με τίτλο “Παιδικό Πανηγύρι” θα δημιουργηθούν “σταθμοί” στους οποίους οι μαθητές θα συμμετέχουν  σε κάποια από τα παρακάτω παιχνίδια :

  • Κυκλοφοριακής Αγωγής
  • Ανακάλυψης της συνεργασίας
  • Ανακύκλωσης
  • Οικολογικής συμπεριφοράς
  • Θεατρικού Παιχνιδιού
  • Κατασκευές
  • Δικαιωμάτων του παιδιού
  • Λαβυρίνθου
  • Εξερεύνησης
  • Ευαισθητοποίησης για το Σκυριανό Αλογάκι.

Για την πραγματοποίηση του “Παιδικού Πανηγυριού” η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Εύβοιας συνεργάστηκε με φορείς και πρόσωπα όπως ο Δήμος Χαλκιδέων, το Λιμενικό Ταμείο Χαλκίδας, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς, η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ε.Ε.Σ, το Κέντρο Πρόληψης Ναρκωτικών και άλλοι.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 30 Μαΐου  ως και την Παρασκευή  3 Ιουνίου 2011 (εκτός της Τετάρτης 1ης Ιουνίου, ημέρας που τα σχολεία θα είναι κλειστά λόγω εκλογών)  και ώρες 9:00πμ έως 12:30μμ στο χώρο της πλατείας του Κρηπιδώματος της Χαλκίδας μπροστά από το Κόκκινο Σπίτι, στην αυλή του Σπιτιού με τα Αγάλματα καθώς και στην αίθουσα  προβολών του Κόκκινου Σπιτιού.

Οι μαθητές/τριες των  σχολείων (τμήματα ή ολόκληρα σχολεία) θα έρχονται στο χώρο με το  υπεύθυνο εκπαιδευτικό της τάξης  με  ευθύνη του κάθε σχολείου και οπωσδήποτε με καπέλα και νερό.  Τα παιδιά θα συμμετέχουν σε ορισμένους από τους σταθμούς σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καθοριστεί από τις Υπεύθυνες. Η κάθε ομάδα παιδιών θα παραμένει  στο χώρο περίπου 2 ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να συμπληρώσουν τη Δήλωση που ακολουθεί και να τη στείλουν με fax  στα 2221077012 ή 2221073410 ή με e-mail στο drastiriotites@dipe.eyv.sch.gr. Θα πρέπει να συμπληρώνουν την ημέρα που επιθυμούν να επισκεφθούν το Παιδικό Πανηγύρι, καθώς και μία εναλλακτική.  Αν από ένα σχολείο υπάρχουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να υποβάλουν ξεχωριστές δηλώσεις. Στην περίπτωση που συγκεντρωθεί πολύ μεγάλος αριθμός δηλώσεων συμμετοχής θα δοθεί προτεραιότητα σε ομάδες παιδιών που συμμετείχαν σε προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων τη φετινή σχολική χρονιά.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώνω ότι θα ήθελα να συμμετέχω με τα παιδιά της τάξης μου στο «Παιδικό Πανηγύρι» που διοργανώνεται από τις Υπεύθυνες Σχολικών Δραστηριοτήτων  και το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 30 Μαΐου  ως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011 (εκτός Τετάρτης 1/6/2011)   ώρες 9.00  – 12.30 το πρωί,  στη Χαλκίδα.

ΟΝΟΜΑ : ____________________________

ΕΠΩΝΥΜΟ : ____________________________

ΣΧΟΛΕΙΟ : _____________________________

ΤΑΞΗ : _________________________________

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : __________________________

ΑΡΙΘΜΟΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ : ______________

ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΜΕΡΑ : _______________

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ : ____________

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ____________________  (Σχολείου)

____________________ (Προσωπικό)

________/ 5  /2011

Ο δηλών / Η δηλούσα