2η Πανελλήνια Συνάντησης Νέων Τεχνολογιών, Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας στην Λαμία

Η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Νέων Τεχνολογιών, Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας περιλαμβάνει εκτός των εκθεμάτων, ημερίδες και διαλέξεις για τη σύγχρονη τεχνολογία και ρομποτική, κλπ. Επίσης, θα υπάρχει και ειδική ομιλία για το γνωστό σε όλους Arduino που αποτελεί μια μικρή επανάσταση στο χώρο της γρήγορης και χαμηλού κόστους ανάπτυξης εφαρμογών για το έξυπνο σπίτι, δίκτυα αισθητήρων, ρομποτική, κλπ.

Οι εκπαιδευτικοί ειδικότερα μπορούν να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να μπουν αυτές οι τεχνολογίες στο σχολείο ώστε να αναπτυχθούν περισσότερο οι δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας (στην έδρα του παλιού ΤΕΙ Λαμίας) και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας.

Τέλος, στα πλαίσια της 2ης Πανελλήνιας Συνάντησης Νέων Τεχνολογιών, Ρομποτικής και Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο ARDUINO. Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 9 ώρες, θα κοστίζει 10 ευρώ ανά άτομο ενώ θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας. Το ποσό συμμετοχής είναι καθαρά συμβολικό για να καλυφθεί μέρος των εξόδων της διοργάνωσης. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο ημέρες (Παρασκευή 2-5-2014 και Σάββατο 3-5-2014 στο χώρο της Βιβλιοθήκης του ΤΕΙ Στερεάς).

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αναδημοσιεύση από greekinformatics.gr

Κατηγορίες: Συνέδρια - Ημερίδες. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση