Εισαγωγή στο Linux: Δωρεάν online μάθημα 50 ωρών από το Linux Foundation και το edX.org

To Linux Foundation σε συνεργασία με το edX.org, προσφέρει ένα δωρεάν online μάθημα που θα σας διδάξει πώς να αποκτήσετε μια καλή εργασιακή γνώση του Linux χρησιμοποιώντας τόσο το γραφικό περιβάλλον όσο και τη γραμμή εντολών.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ελάχιστη ή καμία προηγούμενη εμπειρία με το Linux ή το Unix, και περιλαμβάνει 40-50 ώρες περιεχομένου που σχεδιάστηκαν από ειδικούς στο Linux. Στόχος του είναι να διερευνήσει τα διάφορα εργαλεία και τις τεχνικές που χρησιμοποιούνται συνήθως από τους διαχειριστές συστημάτων Linux και τους τελικούς χρήστες για να επιτύχουν την καθημερινή τους εργασία σε περιβάλλον Linux.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: https://opensource.ellak.gr

Σχετικά με Χρήστος Ρέτσας

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Kάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις θεματικές περιοχές α) Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και β) Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής. Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εκπαιδευτής Ενηλίκων (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Εργαστηριακός Συνεργάτης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ελεύθερο λογισμικό, Επιμορφώσεις - Σεμινάρια. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση