Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός #SaferInternet4EU

Στο πλαίσιο του πανευρωπαϊκού εορτασμού για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2018 η Επίτροπος κα Mariya Gabriel ξεκίνησε την εκστρατεία #SaferInternet4EU, μια εκστρατεία ευαισθητοποίησης που αποσκοπεί στην προώθηση του ψηφιακού πολιτισμού μεταξύ παιδιών και νέων.

 Η εκστρατεία περιλαμβάνει έναν διαγωνισμό δημιουργίας πρωτότυπου υλικού που προάγει την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Το υλικό δεν είναι απαραίτητο να είναι καινούριο αρκεί να έχει δημιουργηθεί από το άτομο ή την ομάδα που υποβάλλει την αίτηση. Κατηγορίες υποψηφίων είναι οργανισμοί, εκπαιδευτικοί και μαθητές.  Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε εδώ, ενώ οτιδήποτε νεότερο θα ανακοινώνεται μέσω της ιστοσελίδας και των κοινωνικών δικτύων του SaferInternet4Kids.

 Ο Ευρωπαϊκός διαγωνισμός #SaferInternet4EU θα διαρκέσει από την 1η Μαρτίου 2018 έως τις 31 Οκτωβρίου 2018 και οι νικητές θα κληθούν στις Βρυξέλλες σε ειδική τελετή για να παραλάβουν το βραβείο τους. Η φόρμα υποβολής αιτήσεων θα ανοίξει την 1η Μαρτίου στο Better Internet for Kids (BIK) portal (https://www.betterinternetforkids.eu/web/portal/saferinternet4eu).

Σχετικά με Χρήστος Ρέτσας

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Kάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις θεματικές περιοχές α) Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και β) Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής. Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εκπαιδευτής Ενηλίκων (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Εργαστηριακός Συνεργάτης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).


Περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορίες: Ασφάλεια, Διαγωνισμοί, Διαδίκτυο, Εκπαιδευτικοί, Ηλεκτρονικός Εκφοβισμός, Μαθητές. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση