Εκπαιδευτικά εργαστήρια του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» για μαθητές 14-18 ετών στις Ψηφιακές Τέχνες και τη Ρομποτική

Για μια χρονιά ακόμη το Εργαστήριο Ολοκληρωμένων Συστημάτων του Ινστιτούτου Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» διοργανώνει τα θερινά εκπαιδευτικά εργαστήρια SMARTcamp.  Για δύο εβδομάδες από τις 25.06 έως τις 06.07 θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»   τρεις ενότητες εργαστηρίων με θέμα τις  Ψηφιακές Τέχνες και τη Ρομποτική.

  • Ψηφιακές Τέχνες & Animation I (Intro): 25.06.2018 – 29.06.2018
  • Ρομποτική: 02.07.2018 – 06.07.2018
  • Ψηφιακές Τέχνες & Animation II (Advanced): 02.07.2018 – 06.07.2018

Ελάτε να μάθουμε , να πειραματιστούμε και να διασκεδάσουμε!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα, το κόστος και γενικά τη διεξαγωγή των μαθημάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και τα social media SMARTcamp ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 30.04.2018

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στη σελίδα  smart-camp.iit.demokritos.gr/registration-form

Σχετικά με Χρήστος Ρέτσας

Πτυχιούχος του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Kάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (MSc) από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης στις θεματικές περιοχές α) Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων και β) Πληροφοριακών Συστημάτων και Τεχνολογίας Λογισμικού. Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλ. ΠΕ 19 Πληροφορικής. Εκπαιδευτής προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.). Εκπαιδευτής Ενηλίκων (Ιδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, πρώην Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). Εργαστηριακός Συνεργάτης Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας).


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Εκπαιδευτικοί, Μαθητές. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση