eschool: Οδηγίες Συγχώνευσης Σχολείων

Ποιά είναι η διαδικασία συγχώνευσης των δεδομένων του eschool δύο σχολείων;

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΗΤΡΩΩΝ

Πληροφορίες για την διαδικασία συγχώνευσης

Η Συγχώνευση θα μεταφέρει ΜΟΝΟ τους μαθητές που θα βρεθούν στο σχολικό έτος 2011-2012 (γι αυτό και παρακάτω αναφέρεται σαν προϋπόθεση η «Ανανέωση εγγραφών» από την σχολική μονάδα που παύει η λειτουργία της).

Τα Δεδομένα από την Σχολική Μονάδα που καταργείται, παραμένουν στην κεντρική βάση δεδομένων και στην Τοπική Εγκατάσταση του Σχολείου Αναλλοίωτα.

Απαραίτητες ενέργειες που θα πρέπει να έχουν γίνει από τις σχολικές μονάδες πριν από την διαδικασία συγχώνευσης στο σύστημα του μητρώου.

  • Η σχολική μονάδα που καταργείται να έχει ολοκληρώσει την Έκδοση Αποτελεσμάτων για το σχολικό έτος 2010-2011, και για την περίοδο του Σεπτεμβρίου.
  • Η σχολική μονάδα που καταργείται να έχει κάνει «Ανανέωση εγγραφών» στο νέο σχολικό Έτος 2011-2012 για όλους τους μαθητές της. Δεν χρειάζεται να τους έχει κατανείμει και σε τμήματα. Η κατανομή σε τμήματα θα γίνει στην σχολική μονάδα που παραμένει.
  • Και οι δύο σχολικές μονάδες θα πρέπει να έχουν κάνει επιτυχή συγχρονισμό με την κεντρική βάση δεδομένων έτσι ώστε να έχουν ανέβει τα στοιχεία για το σχολικό έτος 2011-2012.

Ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από τις σχολικές μονάδες ΜΕΤΑ από την διαδικασία συγχώνευσης στο σύστημα του μητρώου.

Η Σχολική μονάδα που παραμένει θα πρέπει να εκτελέσει συγχρονισμό με την κεντρική βάση δεδομένων έτσι ώστε να ενημερωθούν τα στοιχεία με τους νέους μαθητές για το σχολικό έτος 2011-2012.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • οι μετεξεταστέοι μαθητές θα εξεταστούν τον Σεπτέμβιο.
  • η όποια μετάπτωση θα πρέπει να γίνει μετα και την έκδοση αποτελεσμάτων σεπτεμβρίου για να έχουν οριστικοποιηθεί όλοι οι μαθητές.
  • Η Συγχώνευση θα γίνει αφου το παλαιο σχολείο (που κλεινει) έχει τελειώσει με τα αποτελέσματά του (και τους μετεξεταστέους) και έχει κάνει και τις ανανεώσεις στο νέο σχολικό έτος.

Πηγή: e-school support

Κατηγορίες: Γενικά & Ανακοινώσεις Π.Σ.Δ.. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση