Μelissi cloud storage: Ελληνικό και αξιόπιστο!

… Η αλήθεια είναι πως μετά το Pithos με τα 50G που προσφέρει στους χρήστες του (με την προϋπόθεση ότι είναι φοιτητές ή καθηγητές σε ανώτερο ή ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα), όλα τα υπόλοιπα κάπου υστερούν. Θες σε ασφάλεια, θες σε επιδόσεις, θες σε αδιάλειπτη λειτουργία…

Εδώ και λίγο καιρό όμως έχει ξεκινήσει να δημιουργείται ένα νέο project που θα παρέχει αυτές τις υπηρεσίες, έχοντας παρατηρήσει όλα τα προβλήματα που προκύπτουν και στήνοντας όλο το project από το μηδέν, χτίζοντας το βήμα-βήμα. Ο ένας από τους βασικούς του δημιουργούς ο Γιώργος Γιοτοτατίδης, είναι μάλιστα από τους ανθρώπους που είχαν ασχοληθεί με τη διάδοση του (τότε) νέου Ubuntu στην Ελλάδα.

Το όνομα του project είναι: Melissi και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε develop έκδοση. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δοθεί και μια δοκιμαστική του έκδοση, ωστε να το δουν και οι χρήστες, να το δοκιμάσουν, να σταλούν τα απαραίτητα feed back, ωστε η νέα και δυναμική αυτή cloud υπηρεσία να βρει τον δρόμο της και να κυκλοφορήσει κανονικά.

Δεν θα αναφέρουμε τώρα χαρακτηριστικά, όμως αρκεί να σημειώσουμε ότι η τεχνολογία του είναι υψηλή και με με πολλή βάση στην ασφάλεια και την ευχρηστία.

Περισσότερα εδώ: http://www.melissi.org/

Πηγή: osarena.net

Κατηγορίες: Δίκτυα, Εργαλεία για την Τάξη & τον Καθηγητή. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση