Έφηβοι στο διαδίκτυο. Αξιοποίηση ή κατάχρηση;

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, μέσω των γραφείων Αγωγής Υγείας και ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου, την Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής Έβρου και τη Διευρυμένη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης Έβρου, οργάνωσε ημερίδα με θέμα: «Έφηβοι στο διαδίκτυο. Αξιοποίηση ή κατάχρηση;».

Η ημερίδα πραγματοποιήθκε στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης «Δόμνα Βισβίζη» και ώρα 17.30. Βασικός εισηγητής με θέμα: «Διαδίκτυο και εξάρτηση» είναι ο Γιώργος Κορμάς, συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας, Β΄ Παιδιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού, εκπρόσωπος Γραμμής Βοηθείας Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου .

Η εκδήλωση πραγματοποιήθκε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2010 και θα μεταδόθηκε ζωντανά από το ΠΣΔ.

Ακολουθεί η ζωντανή μετάδοση… (κλικ στο “περισσότερα”).

autostart=”False”controller=”true”stretchToFit=”true”uiMode=”full”ShowStatusBar=”true”showcontrols=”true” />

Κατηγορίες: Ασφάλεια, Εκπαιδευτικά Θέματα, Καθηγητές Πληροφορικής, Συνέδρια - Ημερίδες, Τ.Π.Ε. στην Κοινωνία & στον Πολιτισμό. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση