Πρόσκληση στο Απόγευμα Ψηφιακού Παραμυθιού – Κέα, 11 Ιουλίου 2009

Αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες,

Εκ μέρους του Εργαστηρίου Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στο Απόγευμα Ψηφιακού Παραμυθιού που διοργανώνουμε στην Κέα, το Σάββατο 11 Ιουλίου 2009, στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Παραμυθιών.

Σχετικά:

  1. apogevma-psifiakou-paramithiou-kea-11-07-2009.zip

  2. yliko-dimosiotitas-giorti-paramithiou-kea-11-07-2009.zip

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των όσων προετοιμάζουμε να σας παρουσιάσουμε από κοντά στην Κέα στις 11 Ιουλίου, καθώς και το υλικό δημοσιότητας της Γιορτής Παραμυθιών, που διοργανώνεται για έβδομη φορά εφέτος από το Κέντρο Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών, με θέμα «Παραμύθια Αγάπης και Έρωτα», από τις 4 έως τις 12 Ιουλίου 2009. Στον ιστοχώρο του Κέντρου (http://www.e-mythos.eu) καθώς και στον ιστοχώρο του Δήμου Κέας (http://www.kea.gr/) μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη μετάβαση και τη διαμονή σας, καθώς και για τις εκδηλώσεις και τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Παραμυθιών.

Με μεγάλη χαρά αναμένουμε να σας υποδεχθούμε στο Απόγευμα Ψηφιακού Παραμυθιού και, για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να μας ενημερώσετε για τη συμμετοχή σας.

Φιλικά,
Δημήτρης Γκούσκος
Εργαστήριο Νέων Τεχνολογιών στην Επικοινωνία, την Εκπαίδευση και τα ΜΜΕ
Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ Πανεπιστημίου Αθηνών

Κατηγορίες: Επικαιρότητα, Τ.Π.Ε. στην Κοινωνία & στον Πολιτισμό. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση