Robo-mania 2009: Αποτελέσματα!!!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη εκπαιδευτικής ρομποτικήςRobomania 2009“, η οποία διοργανώνεται για 2η συνεχή χρονιά στο Γυμνάσιο Πολυδρόσου.

Ο συνάδελφος Άκης Πανάγου, ο οποίος είναι ο εμπνευστής και συντονιστής της προσπάθειας, μας έστειλε υλικό από την εκδήλωση αυτή. Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες ανοίγοντας το robomania-2009-jpegs.zip. Αν επιθυμείτε να δείτε το video με το κύριο μέρος της εκδήλωσης (δηλαδή την επίδειξη ρομποτικής που έκαναν οι μαθητές), μεταβείτε στο robomania-video.zip. Τόσο οι φωτογραφίες, όσο και το video είναι διαθέσιμα στο δημόσιο φάκελο που διατηρούμε σε SkyDrive πατώντας εδώ. Εναλλακτικά, είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου, για να το παραλάβει από το ΚΕΠΛΗΝΕΤ ή – αν χρειαστεί – να σταλεί ταχυδρομικά.

Παρόντες στην εκδήλωση ήσαν, μεταξύ των άλλων, ο Δ/ντής Β/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Καζάς Γεώργιος, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Φωκίδας κ. Ηλιάδης Κοσμάς και ο Δήμαρχος Παρνασσού κ. Γεωργούσης Γεώργιος.

Η εκδήλωση μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς ήταν 100% επιτυχής. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν, απολαμβάνοντας τους κόπους τους και αγάπησαν ακόμη περισσότερο το μάθημά τους και το σχολείο τους!

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο που ετοίμασε συνεργείο του Δήμου Παρνασσού.

Σχετική δημοσίευση: robo-mania 2009

Κατηγορίες: Πρωτοβουλίες Σχολείων, Υλικό. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Ένα σχόλιο στο Robo-mania 2009: Αποτελέσματα!!!

  1. Δείτε ένα δοκιμαστικό vide-άκι, που δημιούργησαν τα παιδιά 2 εβδομάδες πριν την παρουσίαση: http://www.youtube.com/watch?v=U6-Wj5eX9R4

Αφήστε μια απάντηση