Τέλος λειτουργίας ΚεΠληΝεΤ Αιτ/νίας

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που λειτουργεί το ΚεΠληΝεΤ Αιτ/νίας. Σύμφωνα με το νομοσχέδιο του υπουργείου η τρέχουσα δομή καταργείται και θα αντικατασταθεί από έναν υπεύθυνο πληροφορικής για την Αβάθμια και έναν υπεύθυνο πληροφορικής για την Ββάθμια.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του ΚεΠληΝεΤ σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι για τη συνεργασία, προσπαθήσαμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των σχολικών μονάδων όσο καλύτερα μπορούσαμε. Θεωρώ ότι η κατάσταση στα Σ.Ε.Π.Ε.Η.Υ. είναι ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με αυτή που παρέλαβα πριν 3 χρόνια που ανέλαβα υπεύθυνος. Στο σύστημα http://helpdesk.sch.gr υπάρχουν καταγεγραμμένες όλες οι υποδείξεις που κατά καιρούς έχουμε κάνει για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των σχολικών μονάδων, ώστε να έχετε ένα ιστορικό των προτάσεων (χρήσιμο αν δεν έχετε υλοποιήσει κάποιες).

Το θέμα με την αναβάθμιση του εξοπλισμού θα εξακολουθώ να το παρακολουθώ στενά. Λογικά σε 8 μήνες θα είναι διαθέσιμος εξοπλισμός για τα εργαστήρια ώστε να ανανεωθεί ο εξοπλισμός κατά 60%.

Τέλος αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για τη συνεργασία τους διευθυντές και τους συναδέλφους πληροφορικής.

Καλή τύχη στους συναδέλφους που θα αναλάβουν καθήκοντα από 01/03/2019.

Για το ΚεΠληΝεΤ,
Γιάννης Σιάχος

4 σχόλια στο “Τέλος λειτουργίας ΚεΠληΝεΤ Αιτ/νίας

  1. KARAPIPERIS XRISTOS

    Σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες σας στα Σχολεία μας.Ευχαριστώ τον Κουμπαρούλη Γεώργιο που έστησε με την ομάδα του το εργαστήριο στο 1ο Δημ.Σχολείο ΘΕΣΤΙΕΩΝ & τον κ.Σιάχο Ιωάννη που με την ομάδα του ¨΄εστησαν το εργαστήριο στο τωρινό μου Σχολείο το 1ο ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
    Χωρίς την συμβολη σας δεν θα είχαμε ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ!!!!
    Σας ευχόμαστε τα καλύτερα για την προσωπική σας πορεία καθώς και να είστε πάντα χρήσιμοι στα Σχολειά μας!!!!

  2. ΕΚ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

    Ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές και τις ουσιαστικές σας παρεμβάσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε όλα αυτά τα χρόνια στα εργαστήρια Πληροφορικής στο ΕΚ Ναυπάκτου.
    Σας ευχόμαστε τα καλύτερα!

    Με εκτίμηση

    Σύλλογος Διδασκόντων και Διεύθυνση ΕΚ Ναυπάκτου

  3. Ανδριανή Χαλαζιά

    Σε ευχαριστούμε πολύ Γιάννη. Η προσφορά σου ήταν ουσιαστική. Εργσζόσουν πάντα αποτελεσματικά και με προθυμία. Καλή συνέχεια.

  4. Κωνσταντίνος Αντ. Γιαννακάς

    Μπράβο Γιάννη. Συγχαρητήρια για το έργο σου.
    Εύχομαι να συνεχίσεις με το μεράκι που σε διακρίνει να προσφέρεις στα σχολικά πληροφορικά δρώμενα.

    καγ

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.