Αποτελέσματα διαγωνισμού ρομποτικής περιφέρειας εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας

Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό εκπαιδευτικής ρομποτικής της περιφέρειας εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πάτρα.

Οι απαιτήσεις του διαγωνισμού είναι πλέον σημαντικές και χρειάζεται πολύ μεράκι και πολλές ώρες προπόνησης για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο ενώ δεν είναι και ασήμαντο το κόστος μεταφοράς των μαθητών. Τέλος θα πρέπει να αναφέρω ότι όσα σχολεία πήραν τα δωρεάν kit ρομποτικής, επειδή αυτά εστάλησαν την τελευταία στιγμή είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας.

Να σας ενημερώσω ότι από τα αποτελέσματα του διαγωνισμού προκύπτει ότι το 7ο Δημοτικό Αγρινίου και το 1ο Δημοτικό Αστακού θα εκπροσωπήσουν το νομό και τη Δυτική Ελλάδα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό, μαζί με το 49ο Δημοτικό Πάτρας.

Όσον αφορά στα Γυμνάσια έχουν πολλές πιθανότητες (θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της περιφέρειας εκπαίδευσης της Αττικής που θα γίνουν τη Δευτέρα) να εκπροσωπήσουν τον νομό και τη Δυτική Ελλάδα στον Πανελλήνιο διαγωνισμό, το 1ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου, το 2ο Γυμνάσιο Μεσολογγίου και το Παπαστράτειο Γυμνάσιο Αγρινίου.