6th A Wor(l)d of English Festival

    Φεστιβάλ Αγγλικών 2015

Την Πέμπτη 23 Απριλίου,  οι μαθητές του τμήματος Ε1 με την καθοδήγηση της δασκάλας τους των Αγγλικών Πηνελόπης Κουκουλάκη, συμμετείχαν στο 6ο Φεστιβάλ Αγγλικής Γλώσσας  ‘A wor(l)d of English’

που έγινε στη Δημοτική Αίθουσα Ηρακλείου «Ανδρόγεω» και διοργανώθηκε από τους  Εκπαιδευτικούς Αγγλικής Γλώσσας, την  Ένωση Πτυχιούχων Αγγλικής Γλώσσας Νομού Ηρακλείου (ΕΠΑΦΗ) και τις Σχoλικές Σύμβουλους, κ.κ. Ελένη Πουλλά και Δέσποινα Αγγελιδάκη- Πετσαγγουράκη.

Στην εκδήλωση οι μαθητές παρουσίασαν τις εργασίες τους για το projectπου υλοποιήθηκε στο μάθημα των Αγγλικών στα πλαίσια του εργαστηριακού σεμιναρίου ‘Παραγωγή Παιδαγωγικού Σεναρίου’, σε μορφή κουκλοθεάτρου με τον τίτλο ‘Mouse Tales. Επίσης, παρουσίασαν την εργασία τους για το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Αγωγής ‘Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν…’ – το δικό τους παραμύθι – Thirsty For Life –  που αφηγήθηκαν μέσα από μικρό θεατρικό δρώμενο, ταινία και τραγούδι. Ευχαριστούμε την δασκάλα της τάξης κ. Μαρία Παναγιωτάκη, την κ. Τόνια Γλεζάκου και την κ. Λίτσα Λάμψα για την όμορφη συνεργασία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Βασίλη Καρπαθιωτάκη, τον μουσικό του σχολείου, για την πολύτιμη συμβολή του.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν!

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση!

DSC00640 DSC00646