Προ των θυρών η νέα μεγάλη Χίμαιρα;

Η Χίμαιρα!.. Πολλοί έβλεπαν την Ελληνική Μυθολογία ως έναν απλό μύθο. Ωστόσο, η Ελληνική Μυθολογία, όπως υποστηρίζουμε εμείς, είναι μια πανάρχια Ελληνική Ιστορία της οποίας ο απόηχος φθάνει στην Ελληνική Μυθολογία, της οποίας οι προφητικές διαστάσεις άρχισαν να έπαληθεύονται με τα σημερινά επιστημονικά επιτεύγματα!..
Με την λεγόμενη απομυθοποίηση ή τις προφητικές διαστάσεις της Ελληνικής Μυθολογίας ίσως κάποιοι έχουν τις επιφυλάξεις τους!.. Διαβάστε, όμως, τι έγραψε η εφημερίδα «Ο Κόσμος του Επενδυτή» του τριημέρου 28-30 Οκτωβρίου 2005, δια χειρός κ. Στέφανου Φωτίου, και που επαναλαμβάνουμε εμείς συνεχώς είτε στα άρθρα είτε στα βιβλία μας, όπως ο «Παπουλάκος» ή «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς» και αλλού!..

ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ
Ante portas η νέα μεγάλη Χίμαιρα…
-Υπόσχονται θεραπείες για ανίατες νόσους με την «αναπαραγωγή» μοσχευμάτων
-Φόβοι για τερατογενέσεις, αλλά και ελπίδες για μια νέα εποχή στην ιατρική

«Στο τελικό στάδιο βρίσκεται ένα πολύ ριψοκίνδυνο πείραμα, σχετικά με την ανάπτυξη ανθρώπινων ζωτικών οργάνων μέσα στον οργανισμό ζώων, εν προκειμένω προβάτων, ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη άλλη μία παρόμοια απόπειρα να διαμορφωθεί ένας εγκέφαλος ανθρώπινων προδιαγραφών σε ποντικούς. Οι επιστήμονες και στις δυο περιπτώσεις αισιοδοξούν για τα αποτελέσματα της δουλειάς τους.
Η σύγχρονη ιατρική δεν μπορεί σήμερα να αντικαταστήσει το πάγκρεας ή το συκώτι ενός καρκινοπαθούς, αλλά σύντομα αυτό θα είναι εφικτό, εφόσον έχουν θετική κατάληξη τα πειράματα που γίνονται στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα.

Αφήστε μια απάντηση