Ολοκλήρωση eTwinning προγράμματος : «H παρέα των ζωγράφων -Η παλέτα των χρωμάτων.»

Το eTwinning πρόγραμμα «H παρέα των ζωγράφων -Η παλέτα των χρωμάτων» ολοκλήρωσε το πολύχρωμο ταξίδι του πριν από λίγες μέρες. Στη διάρκεια όλης της χρονιάς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα τέχνης 10 διάσημων ζωγράφων και να αποκτήσουν εικαστικές εμπειρίες.

Αντάλλαξαν ιδέες ,συνεργάστηκαν μέσω Τ.Π.Ε. για την παραγωγή κοινού έργου με σχολεία από όλη την Ελλάδα και έμαθαν να χρησιμοποιούν υλικά με φαντασία δημιουργώντας  δικά τους πρωτότυπα έργα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήσαμε με τα παιδιά καθ’ όλη την διάρκεια του προγράμματος:

Επίσης θα θέλαμε να  παρακαλέσουμε τους γονείς των παιδιών  να  συμπληρώσουν για την αξιολόγηση του έργου μας το ερωτηματολόγιο  που ακολουθεί:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeJ3oGDSKzOj0QengD3iiwYcW5dcXKcXKGvt8alIQUBV775ow/viewform?fbclid=IwAR37P08HqrUOH92gEoV-X2cQ7OKfD2ohZbDFv6hOI_Mb5bQtZwfA3n9_GqA

Σας ευχαριστούμε όλους για την υπέροχη συνεργασία!!!

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.