Συνάντηση ενημέρωσης για τα Προγράμματα ECOMOBILITY- FREE MOBILITY

0

Συγγραφέας: pitarokili | Κατηγορία Ecomobility Οικολογική Μετακίνηση, FREE MOBILITY Ανεμπόδιστη ελεύθερη μετακίνηση | , στις 19-10-2015

ecomobiltiyΟ Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με το ECOCITY σας προσκαλούν την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 19.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου (Ανδρόγεω 2), για να σας ενημερώσουν για την Εκστρατεία ECOMOBILITY Οικολογική Μετακίνηση 2015- 2016 που αφορά τη συμμετοχή ομάδων μαθητών της Γ’ Τάξης Γυμνασίων Τυπικής Εκπαίδευσης και την εκστρατεία FREE MOBILITY για ομάδες μαθητών Σχολείων Ειδικής Αγωγής, με σκοπό την ενεργοποίηση των πολιτών στην αλλαγή συμπεριφοράς μετακίνησης στην πόλη.

Πρόσκληση για ενημέρωση

Η εκστρατεία Ecomobility – Οικολογική Μετακίνηση συνεχίζεται με επιτυχία για 13η σχολική χρονιά και απευθύνεται σε μαθητές Γ’ Γυμνασίου οι οποίοι ερευνούν το πρόβλημα της μετακίνησης στην πόλη τους και παρουσιάζουν πρωτότυπες προτάσεις σε ειδικές εκδηλώσεις που ευαισθητοποιούν την τοπική κοινωνία στις αρχές της άνοιξης κάθε έτους. unnamed Η παράλληλη εκστρατεία Freemobility θα υλοποιηθεί φέτος για 2η σχολική χρονιά και απευθύνεται σε μαθητές των Ειδικών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι επικεντρώνονται στο ζήτημα της ελεύθερης, ανεμπόδιστης προσβασιμότητας των ατόμων με ειδικές ανάγκες στα κτίρια και στους δρόμους της πόλης.

unnamed2Η εκστρατεία Ecomobility-Freemobility διοργανώνεται από την αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ECOCITY υπό την αιγίδα του ΥΠΟΠΑΙΘ και άλλων υπουργείων και τη συστράτευση σημαντικών Επιστημονικών Οργανισμών και Φορέων.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής από Γυμνάσια και Ειδικά Σχολεία που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2106196757 και να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.ecomobility.gr.

Επισυνάπτεται το ενημερωτικό για την εκστρατεία έγγραφο του ΥΠΟΠΑΙΘ.

 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ECOMOBILITY 2015-16_signed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση