Συγχαρητήρια από τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης στο Γυμνάσιο Κουτσουρά

0

Συγγραφέας: pitarokili | Κατηγορία Ecomobility Οικολογική Μετακίνηση | , στις 11-04-2014

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, κος Απόστολος Κλινάκης έστειλε τα θερμά του συγχαρητήρια για τη διάκριση του Γυμνασίου Κουτσουρά στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ευαισθητοποίησης για την Οικολογική Μετακίνηση ECOMOBILITY,  στους μαθητές/μαθήτριες που συμμετείχαν, στις καθηγήτριες τους που τους ενθάρρυναν και στο Διευθυντή του Σχολείου επισημαίνοντας

“Αισθανόμαστε όλοι περήφανοι όταν διακρίνονται σχολεία της Περιφέρειας μας σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς και ιδιαίτερα όταν αποδεικνύεται ότι οι μαθητές/μαθήτριες έχουν οικολογική συνείδηση και δραστηριοποιούνται δυναμικά στη διεκδίκηση για ένα καλύτερο περιβάλλον”.

Ο “Πετάλης“, το παραμύθι για μικρούς και μεγάλους που έγραψαν οι μαθητές της ομάδας ECO-γιαλός του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ, είναι εκείνος που τους χάρισε το 1ο βραβείο δημιουργίας στην κατηγορία ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ.

Το παραμύθι είναι διαθέσιμο να το διαβάσετε και να χαζέψετε την εικονογράφηση του, που επίσης επιμελήθηκαν οι μαθητές με τις υπεύθυνες καθηγήτριες κα Μεσίγκου Αικατερίνη και κα Ξυλούρη Ελένη, πατώντας πάνω στο ποδήλατο της εικόνας.

Στις 5 Μαρτίου 2014 στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κουτσουρά που παρουσίασαν οι διαγωνιζόμενοι μαθητές το έργο τους μπροστά σε κοινό και αξιολογητές έκλεισαν την εκδήλωση με 2 πολύ εύστοχες μαντινάδες.

10150626_10203724232173156_6157066535765752521_n“για να γενεί πιο όμορφη

αυτή η κοινωνία

πρέπει και συ

να ασχοληθείς με την οικολογία.”

 

“το περιβάλλον πρόσεχε,

τη φύση μη ρυπαίνεις

το μόνο που μας έμεινε…

δεν το καταλαβαίνεις;”

 

Η διάκριση του Γυμνασίου Κουτσουρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ίδιο διαγωνισμό δίνει ιδιαίτερη χαρά πρώτα από όλα στους μαθητές συμμετέχοντες της Γ’ Γυμνασίου, στις καθηγήτριες τους, στους γονείς τους και στην τοπική κοινωνία της περιοχής.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση