Πρόσκληση συμμετοχής σε επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με τον Δρ. Παναγιώτη Σταμάτη, Αναπληρωτή Καθηγητή Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Η επικοινωνία μεταξύ Νηπιαγωγών ως προϋπόθεση αποτελεσματικής συνεργασίας στην Προσχολική Εκπαίδευση του 21ου αιώνα».

Το σεμινάριο στοχεύει:

  1. στην εξοικείωση με την έννοια της επικοινωνίας, δίνοντας έμφαση στο εκπαιδευτικό περιβάλλον,
  2. στην ανάπτυξη προβληματισμού αναφορικά με τις διαστάσεις της επικοινωνίας στη σύγχρονη Προσχολική Εκπαίδευση και
  3. στην παρουσίαση των προβλημάτων και της δυναμικής της επικοινωνίας στις διαπροσωπικές και συνεργατικές σχέσεις των εκπαιδευτικών.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24.02.2021 και στις ώρες 17:00 – 19:00 μέσω πλατφόρμας Webex και απευθύνεται σε όλες/ όλους τις/ τους νηπιαγωγούς περιοχής ευθύνης μας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, και με το πέρας της εισήγησης που προγραμματίζεται να διαρκέσει για μία ώρα περίπου, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων και ανάπτυξης γόνιμης συζήτησης. Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να λάβουν μέρους παρακαλούνται να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα έως και τη Δευτέρα 22.02.2021 και ώρα 14:00:

https://forms.gle/xA24zF556rL78Rct6

Στις/ στους επιμορφούμενες/ επιμορφούμενους θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση