«Διαγωνισμός Ζωγραφικής με τίτλο «200 χρόνια μετά… γνωρίζω την Ελληνική Επανάσταση», της Νομισματικής Συλλογής της Alpha Bank, για μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για το σχολικό έτος 2020 – 2021»

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης  διοργανώνουν, για πρώτη φορά, διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα «200 χρόνια μετά… γνωρίζω την Ελληνική Επανάσταση» για τα παιδιά της Κέρκυρας. Ο διαγωνισμός φέρει τη την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τα παιδιά καλούνται να ζωγραφίσουν ένα θέμα που σχετίζεται με την Ελληνική Επανάσταση.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Κέρκυρας (ηλικίας 6-12 ετών).

Ο νικητής του διαγωνισμού, που θα επιλεγεί από κριτική επιτροπή, θα δει το έργο του στην αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της έκθεσης «Προσωπικότητες και Γεγονότα της Ελληνικής Επανάστασης στα Νομίσματα της Νεότερης Ελλάδας», η οποία θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Χαρτονομισμάτων Ιονικής Τραπέζης στην Κέρκυρα, το 2021.

Το Σχολείο του νικητή θα κερδίσει τη μουσειοβαλίτσα του Εκπαιδευτικού Προγράμματος της Νομισματικής Συλλογής της Alpha Bank, «Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα».

Διάρκεια διαγωνισμού: 15 Σεπτεμβρίου 2020 – 21 Ιανουαρίου 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έγγραφα.

Έγκριση Εκπαιδευτικού 200 χρόνια μετά_2020-2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ_200 χρόνια μετά τα παιδιά ζωγραφίζουν την Επανάσταση

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

ΦΥΛΛΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ_TEMPLATE

Αφήστε μια απάντηση