Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Νόμος-Νομίζω -Νόμισμα

 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων μας, το Μουσείο Χαρτονομισμάτων της Ιονικής Τραπέζης σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων, διαθέτει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: Νόμος-Νομίζω-Νόμισμα το οποίο για 5η συνεχή χρονιά ταξιδεύει στα σχολεία όλης της χώρας μέσα σε μία ειδικά σχεδιασμένη βαλίτσα.   Το Πρόγραμμα φέρει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για το σχολικό έτος 2021-2022 (2.9.2021-Φ.1/ΔΝ/53169/107035/Δ7) και απευθύνεται σε μαθητές/τριες των Δ, Ε, ΣΤ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων και συγκεκριμένα κατά την υλοποίηση προγραμμάτων που εντάσσονται στο θεματικό κύκλο «Φροντίζω το περιβάλλον» και την θεματική ενότητα «Παγκόσμια και τοπική Πολιτιστική κληρονομιά» (ΣΤ τάξη).

Εφόσον οι Εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παραλάβουν τη μουσειοβαλίτσα στο σχολείο τους, καλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη την συνημμένη αίτηση, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση numismatic1@alpha.gr ή με φαξ στον αριθμό 210 7206662 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Συνημμένα, σας αποστέλλουμε, την έγκριση του Υπουργείου για το σχολικό έτος 2021-2022, την αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος και την αίτηση συμμετοχής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΓΚΡΙΣΗ 2021-2022

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση