Ιαν 18 2019

Άρθρα του/της Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν.Κέρκυρας

«Ενημερωτικές συναντήσεις μαθητών σχετικά με τις Δασικές Πυρκαγιές»

Κάτω από: ΔΡΑΣΕΙΣ

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Κέρκυρας σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κέρκυρας οργανώνουν ενημερωτικές συναντήσεις μαθητών σε θέματα σχετικά με τις πυρκαγιές στα δάση, τους τρόπους και τις ενέργειες προφύλαξης.

Η ενημέρωση, διάρκειας περίπου δύο (2) ωρών, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο σχολείο (εφόσον είναι δυνατή η πρόσβαση πυροσβεστικού οχήματος στο χώρο), είτε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Κέρκυρας (παλαιό Νοσοκομείο) χωρητικότητας περίπου 70 ατόμων και απευθύνεται σε μαθητές της ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού.

Η δράση ξεκινά την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019  και θα πραγματοποιείται από τους Υπεύθυνους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη κατά τις ώρες 10.00-12.00 έως και τέλος Απριλίου.

Οι εκπαιδευτικοί της Στ΄ τάξης, που επιθυμούν οι μαθητές τους να ενημερωθούν σχετικά, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στο 6981687742 προκειμένου να προγραμματιστεί η συμμετοχή τους στη δράση.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών σε οποιαδήποτε δράση είναι η έγκριση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια
Σχόλια (RSS)

Αφήστε μια απάντηση