«Δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής από το Χαμόγελο του παιδιού»

Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και του Υπουργείου Υγείας για τα παιδιά/μαθητές του Δήμου Κέρκυρας.

Για την εφαρμογή της δράσης, ο Οργανισμός θα διαθέσει:

  • Την κινητή Οδοντιατρική Μονάδα Πρόληψης και
  • Την Κινητή Ιατρική Μονάδα Πρόληψης (Ιατρική/Παιδιατρική)

οι οποίες είναι πλήρως εξοπλισμένες και δύναται να μεταβούν σε προαύλια σχολείων.

Η δράση της προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

  • Η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 έως την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιώντας οδοντιατρικό έλεγχο σε παιδιά/ μαθητές των Δημοτικών σχολείων της Βόρειας Κέρκυρας
  • Η Κινητή Ιατρική Μονάδα Πρόληψης θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου πραγματοποιώντας παιδιατρικό έλεγχο σε παιδιά/μαθητές των Νηπιαγωγείων της Βόρειας Κέρκυρας.

Οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν οι μαθητές τους να πάρουν μέρος στη δράση, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στο 6981687742 προκειμένου να προγραμματιστεί η συμμετοχή τους.

Επισημαίνεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των μαθητών σε οποιαδήποτε δράση είναι η έγκριση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Αφήστε μια απάντηση