«Μονοήμερη Εκπαιδευτική επίσκεψη Δωδώνη-Ζαγοροχώρια για τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας»

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, μέσω της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, οργανώνει μονοήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο Δωδώνης και στην περιοχή του Ζαγορίου. Η δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και απευθύνεται σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης.

Οι εκπαιδευτικοί θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικά μνημεία του χώρου όπως το Θέατρο, την Ιερά Οικία, το Βουλευτήριο, το Στάδιο κ.α., ενώ στη συνέχεια θα περιηγηθούν στην περιοχή του Ζαγορίου με κυριότερα σημεία ενδιαφέροντος το Γεφύρι Κόκκορη, το Γεφύρι Πλακίδα και το χωριό Κήποι. Κατόπιν θα αναχωρήσουν για το Μονοδέντρι, όπου θα μπορέσουν να θαυμάσουν την επιβλητική χαράδρα του Βίκου και έπειτα από μία σύντομη πεζοπορία θα οδηγηθούν στο μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής. Τελικός προορισμός θα είναι το Πάπιγκο με τη δυνατότητα ξενάγησης στον οικισμό και παραμονή για μεσημεριανό γεύμα.

Το κόστος συμμετοχής της Εκπαιδευτικής επίσκεψης ανέρχεται στα 28 ευρώ και περιλαμβάνει:

  • Κόστος λεωφορείου για την πραγματοποίηση του προγράμματος της εκδρομής και όλες τις μετακινήσεις για μία ημέρα.
  • Εισιτήρια καραβιού λεωφορείου και επιβαινόντων
  • Κόστος διπλωματούχου ξεναγού
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την εταιρεία AIG
  • Το λεωφορείο είναι ασφαλισμένο στην ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι το ταξιδιωτικό γραφείο φέρει ειδικό σήμα λειτουργίας σε ισχύ.

 

Διαδικασία υποβολής συμμετοχής:

Η δράση λόγω της βιωματικής της φύσης έχει περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (45 άτομα). Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων στο τηλ.:6981687742 μέχρι την Τρίτη 20/11/2018. Επισημαίνουμε ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η συμμετοχή είναι προαιρετική.

 

Σας επισυνάπτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της Εκπαιδευτικής Δράσης:Πρόγραμμα εκδρομής εκπαιδευτικών Δωδώνη

Αφήστε μια απάντηση