«Ενημερωτικές παρουσιάσεις οδικής ασφάλειας για τους μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού»

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας σε συνεργασία με το τμήμα Διοικ. Υποστήριξης και Εκπαίδευσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων οργανώνουν παρουσιάσεις οδικής ασφάλειας για τους μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό και αξιωματικούς του τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και των αιτιών που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα.

Το υλικό, που θα παρουσιαστεί στους μαθητές, στηρίζεται σε εγκεκριμένο περιεχόμενο της διαδικτυακής πλατφόρμας «e-drive Academy» του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και της Ιστοσελίδας του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής www.iep.edu..gr/el.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το Νοέμβριο, με Υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος την Α/Α΄Χαραβιτσίδου Χαρίκλεια. Στο πλαίσιο αυτό, οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν με τους μαθητές τους στο παραπάνω πρόγραμμα, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης προκειμένου να ενταχθούν στον προγραμματισμό της παραπάνω δράσης.

Αφήστε μια απάντηση